RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her møter Berg de rasende supporterne

Foto: Morten Svesengen (Romerikes Blad)
Sist oppdatert:
LSK-treneren omvendte sinte fans etter det flaue tapet mot Sogndal.

Etter at Henning Berg var ferdig med å snakke med både lokal og nasjonal presse inne på Åråsen etter 0-3-tapet for Sogndal ble han nødt til å gå ut for å møte supporterne som hadde samlet seg, skriver Romerikes Blad.

I starten var stemningen opphausset og politi og flere av klubbens sikkerhetsvakter kom til.

- Det er naturlig at også supporterne er skuffet etter en kamp som dette. LSK har blitt hauset opp etter fem strake hjemmeseiere og en sterk bortekamp i Molde, der vi like gjerne kunne vunnet. Men supporterne skal vite at skuffelsen føles også blant spillerne og resten av støtteapparatet, sier Berg til rb.no.

- Var du nervøs for å møte supporterne?

- Nei, absolutt ikke. De stilte gode spørsmål, og jeg føler også at jeg ble møtt med forståelse, sier LSK-treneren til RB.

Romerikes Blad har vært i kontakt med en av supporterne som ville ha en prat med Berg. Hadde han ikke møtte opp tror han det ville skapt dårlige ringvirkninger.

- Grunnen til at vi møtte opp var at vi ville ha en forklaring på hvorfor det varierer så veldig i spillet, og spørre han hvor det blir av klubbfølelsen hos gutta. Det er ingen som blør for drakta. Vi ville ha en forklaring. Samtidig ville vi sjekke om han brydde seg om oss. Hvis han ikke hadde kommet ut, så hadde vi fått et klart svar på det, sier supporteren.

Da Berg forlot supporterne svarte de med å gi LSK-treneren applaus.

Denne saken er hentet fra Romerikes Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere