*Nettavisen* Sport.

Her ødelegger Parker for Spurs

Foto: Scanpix/Pa Photos

Luis Saha var sikker på at han hadde scoret, men på streken sto en lagkamerat.

19.02.12 17:05

STEVENAGE - TOTTENHAM 0-0: Stevenage tok imot Tottenham på Lamex Stadium til lagenes første obligatoriske møte noensinne søndag ettermiddag.

Harry Redknapps menn kom inn i kampen stinne av selvtillit etter å ha knust Newcastle med 5-0 forrige helg, men fikk det kanskje tøffere enn ventet i møte med League One-klubben.

Ingen av lagene klarte å overliste motstanderens keeper og dermed er det duket for omkamp på White Hart Lane om halvannen uke.

Parker «reddet» på streken
Kampens første store sjanse var det gjestene som sto for. Danny Rose slo et flott innlegg inn til Jake Livermore, men midtbanespillerens heading gikk like til side for mål.

Stevenage har bare tapt én av sine 20 siste kamper og viste til tider at laget er i stand til å matche Premier League-stjernene på en god dag. Rett før pause kunne hjemmelaget tatt en sensasjonell ledelse, men Scott Laird brukte for lang tid og ble løpt opp av Tottenham-forsvaret da han fikk en gyllen mulighet til å avslutte.

Det var imidlertid Spurs som hadde mest å by på offensivt og Gareth Bale var centimetere fra å bli kampens første målscorer da hans skudd så vidt ble fistet utenfor av den tidligere QPR-keeperen Chris Day et minutt etter pause.

Nærmest av alle var imidlertid Luis Saha. Franskmannen var sikker på at han hadde scoret da han mottok ballen inne i feltet og banket ballen mot mål. Men på streken sto lagkamerat Scott Parker og var bort i ballen med brystet før den havnet i mål. Assistentdommeren gjorde helt rett i løfte flagget.

Arsenal neste
Tottenham kom aldri nærmere et utligningsmål og må dermed ut i omkamp før laget kan ta seg videre til kvartfinalen i FA-cupen.

Harry Redknapp kan i det minste notere at laget hans nok en gang gikk av banen uten å slippe inn mål. På de fem siste kampene har Spurs kun sluppet inn ett.

Neste oppgave for Spurs blir nå London-derbyet mot Arsenal kommende helg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.