*Nettavisen* Sport.

Her raser stjernespilleren mot Deila

SINT: Her fyrer Kris Commons seg opp mot Ronny Deila, etter at han ble byttet av banen. Foto: Peter Cziborra (Reuters / NTB scanpix)

Nordmannen fikk gjennomgå av egen spiller.

23.10.15 00:34

Celtic-manager Ronny Deila har fanget fullt av problemer etter 1-3-tapet mot Molde. Kris Commons var rasende da han ble byttet ut og slengte gloser mot Deila og assistent John Collins.

32-åringen var en av skottenes beste spiller på en heller dårlig Celtic-dag. Midtbanespilleren scoret det eneste målet for gjestene, men ble likevel byttet ut etter 76 minutter.

Da kokte det over for Commons. Engelskmannen viste tydelig sin misnøye med avgjørelsen og kjeftet på trenerduoen da han entret benken.

- Det er uakseptabelt. Jeg forstår at spillere blir skuffet, men å vise det på den måten er ikke akseptabelt. Vi er et lag, og det handler ikke om enkeltspillere. Slik oppførsel er respektløs. Vi må snakke med han om det, sa Deila på pressekonferansen etter kampen.

Hendelsen kommer trolig til å få følger. Commons var ute av laget en god stund i høst.

Overrasket
Celtic-sjefen måtte se laget sitt ble slått av Molde, som ligger på sjuendeplass i den norske eliteserien. Han tror resultatet vil bli tatt dårlig imot i Skottland.

- De vil motta det som en gedigen skuffelse. Det var forventet at vi skulle ta med oss noe herfra, men det er først og fremst prestasjonen som er skuffende, sa Deila.

Den tidligere Strømsgodset-treneren har latt seg imponere over Moldes innsats i Europa denne sesongen, men trodde Celtic vil gi nordmennene hardere motstand.

- Jeg er overrasket. Jeg forventet mer av laget. Det er veldig, veldig skuffende. Vi så ukomfortable ut og det så ut som vi måtte bruke et ekstra touch hele tiden, sa Deila.

- Ikke på
Molde ledet 2-0 allerede etter 18 minutter. Ikke før i det 55. minutt reduserte Celtic med Commons, men gleden ble kortvarig. Molde svarte direkte og Mohamed Elyounoussi økte til 3-1.

- Vi presterte ikke slik vi skulle. Molde scoret, vi ble ukomfortable og brukte ikke ballen bra. Kampen kom inn i deres spor. Molde brukte ballen bra og kom på kontringsangrep. Vi var ikke skrudd på, sa Deila.

Molde topper gruppe A med sju poeng. Fenerbahçe er på annenplass med fire poeng, mens bak følger Celtic og Ajax med to poeng. Nordmannen har ikke gitt opp håpet om avansement.

- Molde er en overraskelse. De har startet bra og har satt seg selv i en veldig god posisjon. Vi har fortsatt en muligheten, for vi har to hjemmekamper igjen, men da må det bli tre poeng i de kampene, sa Deila.

Allerede om to uker møtes Celtic og Molde i Skottland. Deretter følger hjemmekamp for Celtic mot Ajax. Molde har på sin side to gjenstående bortekamper og hjemmekamp mot Fenerbahçe. (©NTB)

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=XlN77jF2R-QRLsRGCPz_Yvn18kqAXAbNwETUgm9zhyLOIeP1v3O7yHUo5Ft2YOCpxEXThhcG6CJC2aCbiHQpdMBYMHghJGKE&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.