*Nettavisen* Sport.

Her redder han ett poeng for Start

POENGDELING: Rolf Daniel Vikstøl sørget for at det ble 1-1 på Sør Arena mellom Start og Bodø/Glimt onsdag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Poengdeling på Sør Arena.

13.05.15 20:32

START - BODØ/GLIMT 1-1:

Start fikk en verst tenkelig åpning på hjemmekampen mot Bodø/Glimt onsdag kveld etter at Danny Cruz sendte gjestene opp i ledelsen etter fem minutter.

Men Rolf Daniel Vikstøl ville det annerledes og berget ett poeng for hjemmelaget med en scoring få minutter senere i kampen som altså endte 1-1.

Start-trener Mons Ivar Mjelde var lite imponert over kampen han så på Sør Arena.

- Når vi ikke får tre poeng, er det viktig at det ble ett. Men dette var en kamp med to dårlige lag. Det var ingen god fotballkamp, sier Mjelde til C More.

- Det er overraskende at vi ikke klarte å produsere mer. Vi er skuffet over prestasjonen. Samtidig må vi nok være fornøyd med ett poeng hjemme mot Glimt i dag, men det skal vi egentlig ikke være, sier Start-treneren.

To tidlige mål
Det ble en forrykende start på onsdagens kamp på Sør Arena, for det var ikke mer enn fem minutter spilt før Danny Cruz sendte gjestene opp i ledelsen. Amerikaneren mottok ballen fra lagkamerat Zarek Valentin, før han banket ballen i mål.

Jubelen skulle riktignok bli kortvarig for gjestene fra nord. Kun to minutter senere var man nemlig like langt etter at Rolf Daniel Vikstøl utlignet for Start etter en corner.

Etter de to tidligere scoringene roet kampen seg noe mer. Hjemmelaget skapte et par gode muligheter før pause, men da dommeren blåste av etter de første 45 minuttene, stod det fortsatt 1-1.

Kjedelig etter pause
Dessverre for publikum fortsatte kampen i andreomgang med få sjanser til begge lag.

Både Bodø/Glimt og Start var frempå med et par småfarligheter, men det ble aldri flere scoringer på Sør Arena onsdag kveld.

Dermed endte det med poengdeling.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.