*Nettavisen* Sport.

Her ryker sesongen for United-stjernen

Foto: Jon Super (Ap)

Taklingen var harmløs, man Rangers-spillerne skjønte straks at noe var alvorlig galt.

15.09.10 08:43

Manchester United klarte ikke bryte ned Rangers forsvar i den første Mesterliga-kampen denne sesongen og klarte bare 0-0 hjemme på Old Trafford.

Men enda verre var det som skjedde etter 58 minutter. Uniteds kantspiller Antonio Valencia (25) ble taklet tilsynelatende uskyldig av Kirk Broadfoot.

Foten hang løst
Men selv om taklingen ikke var stygg, skjønte både Rangers- og United-spillerne i nærheten at Valencia trengte behandling straks.

Valencia satte trolig foten fast i gresset og foten ble dermed hengende igjen. Valencias ankel hang tilsynelatende løst fra leggen.

Både Valencia selv, og både røde og blå spillere i nærheten vinket febrilsk på medisinsk personale.

Publikum stilnet på Old Trafford og takleren Broadfoot så preget ut. Etter behandling i nesten fem minutter ble Valencia båret av banen med en oksygenmaske over ansiktet.

Les også: Rangers nektet United adgang

Noe av det verste Ferguson har sett
Manchester United-manager Alex Ferguson beskriver skaden som noe av det verste han har sett.

- Det er en forvridning og et brudd. Han blir operert i morgen tidlig. Det var en ufarlig takling egentlig. Da jeg så Rangers-spillerne vinke skjønte jeg at det var alvorlig, sa Ferguson på pressekonferansen etter kampen.

- Det er en stygg smell for gutten. Det ligner på den skaden Alan Smith fikk, så trolig er sesongen over, sa Ferguson videre.

Flere alternativer
Ferguson har allerede Michael Carrick på skadelisten, mens Anderson er tilgjengelig igjen etter et sju måneder langt skadeavbrekk.

Heldigvis for United har Ferguson også en rekke kantspillere til sin disposisjon. Veteranen Ryan Giggs erstattet Valencia tirsdag, mens også Nani Gabriel Obertan og Ji-Sung Park er alternativer.

Spill direkte på langoddsen her:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.