*Nettavisen* Sport.

Her ryker Stabæk-seieren

UTLIGNET: Her må Stabæk se at Sarpsborg 08s Kristoffer Tokstad setter inn 1-1-målet i Sarpsborg. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Det endte med poengdeling i Østfold.

26.10.14 18:08

SARPSBORG 08 - STABÆK 1-1:

I kraftig vind var det dårlig med finspill før sidebytte i Sarpsborg. Begge lag kom til en rekke sjanser, men både Sarpsborg 08 og Stabæk gikk til pause med uten nettkjenninger.

Etter en målløs førsteomgang var det Stabæk som kunne kvittere inn kampens første scoring etter en drøy time. Michael Stephens klinket til mot mål fra skrått hold, og ballen gikk rett på Christian Sukke. Målvakten, som kom inn for en skadet Duwayne Kerr rett før pause, glapp imidlertid ballen ned i beina på en umarkert Franck Boli. Stabæk-spilleren hadde dermed ingen problemer med å bredside ballen i nettet.

Utlignet
Det tok ikke mer enn seks minutter før vertene svarte på målet til gjestene fra Bærum. Andreas Nordvik fikk lagt inn til Kristoffer Tokstad som fikk kontroll på ballen og satte fart mot Stabæk-målet. Under sterkt press fikk han skutt mot mål og selv om gjestenes sisteskanse er på ballen klarte han ikke å forhindre at ballen trillet over dødlinja.

Begge lag hadde store sjanser til å avgjøre kampen, men ingen av lagene maktet å lure flere baller i nettet. Dermed endte det med poengdeling i Østfold.

- Skuffet
- Jeg er skuffet. Når vi leder en slik kamp bør vi vinne. Vi bør punktere kampen, sa Stabæk-trener Bob Bradley til C More.

Sarpsborg 08-trener Brian Deane var på sin side fornøy med ett poeng, og var enig i at Stabæk var nærmest seieren søndag ettermiddag.

- Ja, de var nærmest. De brukte vinden på en bedre måte enn oss. Vi spilte for direkte rett fram. Vi klarte ikke å spille ballen nok diagonalt eller å få den ned på bakken. Ut fra det er jeg fornøyd med ett poeng, sa Deane til C More.

- Med tanke på at de hadde vinden med seg etter pause, ville jeg tatt ett poeng i pausen, la han til.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.