RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her scorer Brattbakk igjen

Sist oppdatert:
Ei skuddfinte og ballen i lengste hjørne. Sett det før? 

Kolstad – Nationalkameratene 4-4:

KOLSTAD (Nettavisen): Brattbakk tok avgjørelsen om å gjøre comeback onsdag kveld. Torsdag deltok han på sin første trening med Kolstad.

– Jeg anser meg selv kun som mosjonist, men selvfølgelig gir jeg alt når jeg tar på meg drakta, sa Brattbakk til Nettavisen før 3. divisjonskampen mot Nationalkameratene. Første trening tilsa derfor at det var tynt grunnlag Brattbakk hadde før redebuten.

– Spent
– Jeg er spent på om jeg klarer 90 minutter. Disponerer jeg kreftene riktig skal jeg nok holde en god stund hvert fall, sa målkongen før han tok matta. Klubben han startet karrieren i blir også klubben han avslutter i, skal vi tro han selv.

Kampen mot Nationalkameratene gikk i Parken, Kolstads hjemmebane. Over 300 tilskuere hadde møtt opp for å se Brattbakk i aksjon. National sliter i bunnen av 3. divisjonsavdelingen der Kolstad troner øverst. Altså et klassisk topp mot bunnoppgjør.

Svak førsteomgang
Det var National som så ut som topplaget da de gikk opp til både 1-0 og 2-0 i løpet av kort tid i førsteomgang. Reduseringen kom like før pause, men det var ikke Brattbakk som sto for den. I det hele tatt var den tidligere Rosenborg-helten relativt anonym i den første omgangen.

(Saken fortsetter under vinduet)

258884

Brattbakkfinta fortsatt effektiv
Etter hvilen tok det derimot ikke lang tid før han viste seg frem. Fint Kolstad-spill på høyre side sørget for at Brattbakk kom seg inn i feltet. Der fintet han skudd med høyre fot og la til rette på venstre. Avslutningen gikk i det lengste hjørnet og den gamle kongen viste ingen tegn på at gamle kunster var glemt.

Etter utligningen tok Kolstad over og gikk opp til både 3-2 og 4-2. Spenningen varte likevel til siste slutt, da National hentet inn ledelsen og utlignet til 4-4 rett før full tid.

Nesten matchvinner
Brattbakk holdt i alle 90 minutter og var svært nære å bli matchvinner da han dro seg inn fra venstre kant, dro nok ei skuddfinte og forsøkte å curle ballen i lengste kryss. Han mislyktes hårfint, og det ble poengdeling i en jevn og spennende kamp.

– Skuddfinta sitter fortsatt begge veier og det er alltid godt å score mål, men denne kampen burde vi vunnet, konstaterte Brattbakk etter kampen, tydelig skuffet over at det ikke holdt helt inn.

Likevel var humøret såpass bra at han allerede gledet seg til lørdagens kamp mot Liverpool Legends på Lerkendal. Der stiller han sammen med en rekke andre RBK Old Boys og kveldens kamp var i så måte verdifull matchtrening. Brattbakkfinta sitter i alle fall som støpt og den dras vel frem i løpet av lørdagen, skal vi dømme ut fra kveldens kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere