RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her scorer han fra 60 meter

Sist oppdatert:
Fikk ros fra Drillo.

De lilla fra Fyllingsdalen trengte en god start på høstsesongen etter å ha dalt på tabellen i sommer. Men etter skikkelig hard kjemping mot gjestene fra Lyn, ble det 3-1 og etterlengtede poeng i kassen.

- Det var veldig godt å få en god start. Forskjellen på denne og tidligere kamper, er at vi gjør drittjobben bedre. Man vinner ikke kampene med finspill, man må gjøre den jævla jobben. Det synes jeg vi gjorde godt, og det er derfor vi vinner denne jevne kampen, sier trener Olafur Örn Bjarnason til ba.no.

Artikkelen er levert av Bergensavisen.

- Kom ut av ingenting
Fyllingsdalen gikk tidlig i ledelsen etter straffescoring fra Christoffer Hafsås. Lyn svarte en halvtime senere, men etter pause ble det fart på sakene.

I det 54. minutt fyrte midstoffer Jakob Glesnes av fra egen banehalvdel og scoret.

- Scoringen kom ut av ingenting, vi var egentlig i ferd med å bytte, så smalt det plutselig. Men han har en veldig god fot som kan slå hardt og presist.

Bestemte seg i pausen
Men at 20-åringen skjøt fra 60 meter var ikke tilfeldig.

- Jeg bestemte meg i pausen for å prøve på det, for jeg hadde sett at keeperen stod mye langt ute på banen, gliser Glesnes.

Målet fikk både publikum og spillere til å måpe.

- Det var skikkelig deilig å se den gå i mål. Jeg trodde ikke det først, men jeg skjønte jo etterhvert at det kom til å gå. Det var det vi trengte i dag, sier han.

Tidligere landslagssjef Egil «Drillo» Olsen har blitt en del av trenerteamet til Lyn.

- Jeg har sett slike scoringer i mitt lange liv, men de kan jeg telle på en hånd, sier han til ba.no.

- Det er spesielt. Jeg så ikke hvor keeperen stod, så jeg skjønte ikke hva som hadde skjedd før ballen lå i mål. Men han hadde et bra tilslag – det var godt gjort.

Spikeren i kisten kom på nok en straffe fra Hafsås. 

Les flere saker fra Bergensavisen her.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere