RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her ser du Champions League de neste årene

Sist oppdatert:
Hvis du lurer på hvor du ser Champions League-kampene de neste årene: Nå har Viasat sikret seg rettighetene til og med 2015.

Viasat Broadcasting har forlenget sine eksklusive rettigheter å vise Champions League i Norge, Sverige og Danmark, og avtalen gjelder fram til og med finalen i 2015, melder Viasat. Rettighetene inkluderer fri-tv og betal-tv, samt mobile enheter og internett.

– Rettighetene til UEFA Champions League er ytterst attraktivt for enhver tv-stasjon, og det har vært flere som har kjempet om rettighetene i både Norge, Sverige og Danmark, sier sportssjef Stian Kleppo i Viasat.

Dette betyr at på Viasat vil sende alle kampene på sine fri-tv- og betal-tv-kanaler i Skandinavia. Kampene vil også bli tilgjengelig på web-tv-tjenesten Viaplay, som tilbyr direktesendt sport og underholdning til pc’er, nettbrett, smarttelefoner og internett-tilkoblede TV’er.

Viasat har allerede de eksklusive rettighetene til Champions League ut 2011/2012-sesongen, og selskapet har hatt disse rettighetene helt siden 1993.

- Vi har sendt UEFA Champions League i totalt 18 år. Vi vil fortsette å videreutvikle vårt premiuminnhold innen sport og ser frem mot å tilby seerne våre den beste sportsunderholdningen i verden, sier Kleppo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere