RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her setter Drogba sinnene i kok

Foto: Skjermdump YouTube
Sist oppdatert:
- Han skal få svaret vårt på banen, sier Benfica-sjefen. (Video)

Didier Drogba har ertet på seg Benficas spillere og supportere etter at han tilsynelatende på ironisk vis viser sin frykt etter at Chelsea trakk portugiserne i Champions League.

Bildene, som ble sendt på Chelsea TV, viser ivorianeren, mens han fekter med armene og gestikulerer.

- Hvem vet hva han tenkte på. Portugisiske lag har sendt Manchester United og Manchester City ut av Europa - de to beste lagene i Premier League. Det forteller en hel del om portugisisk fotball, sier Benfica-trener Jorge Jesus ifølge Daily Mail.

Benfica-sjefen er ikke interessert i å starte noen verbal krig med stjernespissen, men håper at laget hans skal slå fra seg når Chelsea gjester Estádio da Luz tirsdag kveld.

- Det svaret vi gir, vil gi vi på banen, sier 57-åringen.

Klippet av Drogba har skapt en voldsom debatt i Portugal, men en talsmann for Chelsea hevder at ivorianerens lille feiring har blitt misforstått.

- Hvis man ser nærmere på videoen, er den ikke rettet mot Benfica. Det er rettet mot Barcelona, fordi det er et veldig godt lag, hevder han.

- Chelsea vet at Benfica er et sterkt lag ettersom de har nådd kvartfinalen i turneringen. Drogba ville ikke vært respektløs mot motstanderen på den måten.

Benfica er fortsatt ubeseiret på Estádio da Luz i Champions League denne sesongen og tar imot Chelsea klokken 20.45 onsdag.

Følg kampen direkte på nalive.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere