*Nettavisen* Sport.

Her sjokkerer de Celtic

Foto: Pa Photos/Scanpix

Førstedivisjonslaget Ross County tok seg til finalen i den skotske FA-cupen på bekostning av storklubben Celtic.

10.04.10 17:01

CELTIC - ROSS COUNTY 0-2:

Det har vært en tøff sesong for Glasgow Celtic. Klubben som tidligere hadde hegemoniet i Skottland, har måttet se erkerival Rangers ta over dominansen i den hjemlige ligaen. Først vant Rangers ligaen i fjor, og i år har de forsvart tittelen.

Få ting gjør så vondt som det for Celtic-supporterne.

Og heller ikke i Europa har det gått særlig bra. Laget ble slått i gruppespillet i Europa League.

Dermed var det kun den hjemlige FA-cupen som sto igjen som mulig sølvtøy å ta hjem. Og med førstdivisjonslaget Ross County som motstander i semifinalen, skulle en kanskje tro at Celtic kunne bestille billetter til finalen allerede før kampen.

Men så var det dette med onde sirkler og slikt.

For på stillingen 0-0 til pause trodde vel de fleste at Celtic skulle kjøre på etter hvilen. Men i stedet for at den skotske storklubben sikret finaleplassen, var det lille Ross County som skulle sjokkere.

Ti minutter ut i den andre omgangen var det nemlig gjestenes Steven Craig som sørget for 1-0. Og Celtic kome seg aldri helt etter dette målet.

Like før slutt var det dermed duket for nok et Ross mål. Martin Scott kontret inn 2-0, og sikret med det en sjokkerende finaleplass for Ross County, på bekostning av Celtic.

Dermed blir det ingen store titler på Celtic denne sesongen, uten at skylden for det kan legges på en vikarierende manager, tidligere Celtic-kaptein Neil Lennon.

Celtics norske unggutt, Thomas Rogne, var ikke med i Celtics tropp.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.