*Nettavisen* Sport.

Her sjokkerer islendingen Arsenal

Olympiakos scoret tre mål på Emirates Stadium.

29.09.15 23:38

ARSENAL - OLYMPIAKOS 2-3:

Arsenal jaktet sin første seier i gruppespillet i Champions League da Omar Elabdellaoui og Olympiakos kom på besøk tirsdag kveld.

Den greske serielederen hadde imidlertid helt andre planer. For med to scoringer før pause ledet gjestene 2-1 da spillerne kom ut til andreomgang.

Alexis Sánchez utlignet etter en drøy times spill, men islendingen Alfred Finnbogason fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 2-3.

Se scoringen til islendingen øverst i saken. Nederst i saken kan du se høydepunktene fra kampen.

Dermed står Arsenal med to strake tap i gruppespillet, og ligger helt sist i gruppe F.

- Det er selvfølgelig mulig til å gå videre fra gruppespillet, men det er tungt å svelge et slikt tap. Vi tapte på grunn av manglende konsentrasjon i forsvarsspillet og på grunn av uflaks. De hadde fire skudd på mål, og vi slapp inn tre, sier en oppgitt Arsenal-manager Arsène Wenger ifølge BBC.

Se hele intervjuet med Wenger under.

(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

En mann som var mer fornøyd etter kampslutt var den norske landslagsbacken Omar Elabdellaoui.

- Det er helt utrolig! Vi kom hit og visste at det ville bli en veldig tøff kamp mot selveste Arsenal. Å score tre mål her er stort. Vi visste at vi måtte stå på defensivt og stå imot mye. De har veldig mange gode spillere og er et bra lag, også måtte vi ta sjansene når vi fikk dem offensivt, forteller Elabdellaoui til Viasat.

Se hele intervjuet med Elabdellaoui under.

(Artikkelen fortsetter under videovinduet)Tre raske mål
Etter en treg start på den første omgangen eksploderte det på Emirates Stadium.

Begge lag kom seg til store sjanser før Felipe Pardo fikk æren av å sette inn kampens første mål etter 33 minutter. En innøvd corner ble slått ut til Pardo som klinket til via Oxlade-Chamberlain og i mål.

Sistnevnte fikk imidlertid mulighet til å gjøre det godt igjen umiddelbart. Alexis Sánchez sendte ballen perfekt igjennom forsvarsleddet til gjestene, der Walcott kom stormende. Alene med sisteskansen sørget spissen for balanse i regnskapet.

Gleden ble kortvarig for hjemmelaget, for Arsenal måtte se den greske serielederen ta en ny ledelse like etter. Kostad Fortounis sendte ballen mot mål, og David Ospina hang ikke med. Sisteskansen rygget bakover og inn i eget mål i det han fikk hendene på lærkula. Målvakten slapp ballen ned på linjen, men assitendommeren mente ballen var over målstreken.

Målfest
En drøy time ut i oppgjøret fikk betalt for presset de hadde hatt i åpningsminuttene i andreomgang.

Walcott kom seg fri på kanten og fikk slått inn til Sánchez som stanget inn utligningen i London.

Men nok en gang ble gleden kortvarig for vertene. Kun to minutter senere smalt det i motsatt enda av banen. Felipe Pardo fikk ballen på kanten av 16-meteren og la inn foran mål. Der kom islendingen Alfred Finnbogason frem foran mål og satte ballen i nettet.

Dermed sto det 2-3 på Emirates Stadium. Det ble også sluttresultatet.

Her kan du se høydepunktene fra kampen:

Her finner du resultater tirsdagens Champions League-kamper.

Annonsebilag