*Nettavisen* Sport.

Her slåss Balotelli med Mancini

Foto: (Montasje: PA Photos/Twitter/Guardian)

Full krangel på City-trening.

03.01.13 19:31

Mario Balotelli og Roberto Mancini havnet i en heftig diskusjon under torsdagens trening og måtte til slutt skilles av andre trenere.

City-manageren skal ha tatt tak i spissen, dyttet og gestikulert vilt med hendene, mens Balotelli svarte med å fyre på alle pluggene.

- Utrolige greier
Bakgrunnen for krangelen skal være at Balotelli gikk til med en knallhard takling på Scott Sinclair, skriver The Times.

Også anerkjente medieaktører som The Guardian, BBC og The Times omtaler episoden.

Manchester Evening News-journalisten Mike Keegan skriver at et vitne sier følgende om slåsskampen:

- Det så ut som Mancini prøvde å slenge ham i bakken, men han klarte ikke å få ham ned. Utrolige greier, skriver Keegan.

Samme mann skriver også at Balotelli gikk rett inn i brakka der de oppbevarer fotballsko. Ett minutt senere skal Mancini ha stått i døråpningen og skreket noe inn i rommet.

Bildene viser at Balotelli og Mancini ble skilt av lagkamerater og hjelpetrenere, etter flere sekunder med tumulter. City-troppen var i gang med forberedelsene til helgens cupkamp mot Watford da episoden inntraff.

Dette er ikke første gang Balotelli havner i klammeri på treningsfeltet til Manchester City. Han har tidligere vært i tottene på Micah Richards, Jerome Boateng, Yaya Touré.

Uvenner
Etter kampen mot Manchester United forrige måned skal Balotelli ha sagt svært nedsettende ting om Mancini, mens han var på vei ut av banen.

- Kommentatoren til italienske Sky Sport mener å ha sett at Balotelli sa «fuck off» til Mancini på italiensk da han ble byttet ut. Jeg så også at han meldte noe til ham, sa Alsaker til Nettavisen etter kampen.

Balotelli har også hisset på seg antivåpenforeninger, brukt mafiaen som guide, kastet dartpiler mot juniorspillere, blitt bøtelagt for slåssing og gjort seg til en internettlegende da han ikke klarte å kle på seg en overtrekksdrakt.

Balotellis framtid på Etihad Stadium synes usikker og dagens hendelse vil neppe stoppe spekulasjonene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.