RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her spiller de ligacupfinale - nå er de ute av ligasystemet

SVUNNE TIDER: Leicesters Gerry Taggart jager Tranmeres Alan Mahon under ligacupfinalen mellom de to lagene i 2000, som Leicester til slutt vant 2-1. Nå er Tranmere ute av ligasystemet i England.
SVUNNE TIDER: Leicesters Gerry Taggart jager Tranmeres Alan Mahon under ligacupfinalen mellom de to lagene i 2000, som Leicester til slutt vant 2-1. Nå er Tranmere ute av ligasystemet i England. Foto: Phil Cole (Getty Images)
Svart dag for Tranmere.

Lørdag ble det klart at både Tranmere og Cheltenham rykker ned fra nivå fire i engelsk fotball, som er det laveste i det profesjonelle ligasystemet.

For Tranmere var lørdagens nedrykk lagets annet på to år. Borte mot Plymouth, som kjemper for en omspillsplass, endte det i tap med 2-3. Dermed er laget nedrykksklart én runde før slutt.

Tranmere har vært i FA-cupens kvartfinale tre ganger de siste 15 årene, og spilte ligacupfinale i 2000. De siste årene har det gått nedover for Birkenhead-klubben.

Skillet mellom nivå fire og fem er, etter avstanden mellom Premier League og mesterskapsserien, det mest betydningsfulle i England.

Samme skjebne led Cheltenham etter å ha tapt 0-1 hjemme mot allerede opprykksklare Shrewsbury. Laget har kjempet i bunnene lenge, og måtte innse at det neste sesong spiller i Conference-serien. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere