Her spytter han på Schweinsteiger

Foto: Reuters/Scanpix

- Total mangel på respekt, sier midtbanestjernen.

15.11.10 15:27

Bastian Schweinsteiger krever at det tyske fotballforbundet straffer Nürnbergs Javier Pinola, etter at den argentinske backen spyttet på midtbanespilleren under en kamp i helgen.

Episoden skjedde i første omgang av oppgjøret på Allianz Arena der Bayern München for øvrig til slutt vant med 3-0.

- Han spyttet
Schweinsteiger og Pinola hadde vært involvert i mange tøffe dueller kampen igjennom, og det skal til slutt ha kokt over for argentineren som altså spyttet mot den tyske landslagsstjernen.

- Han spyttet på meg! For meg er det utrolig at en spiller spytter på den måten, sier Schweinsteiger ifølge Nürnberger Zeitung.

- Dette er en oppførsel som ikke hører hjemme i Bundesliga. Det er et stygt brudd på fair play-reglene, og totalt mangel på respekt for motspillere, forteller Bayern München-spilleren.

Vil bli undersøkt
Spillerene skal også ha barket sammen i spillertunnelen på vei inn i garderoben til pause. Hendelsen ble inkludert i kamprapporten.

Nå er det opp til disiplinærkomiteen i det tyske fotballforbundet å avgjøre hvorvidt Pinola blir straffet for spyttingen eller ikke. Saken vil bli nærmere undersøkt de kommende dagene.

Mario Gomez (2) og Philipp Lahm scoret målene for Bayern i 3-0-seieren, noe som betyr storlaget nå ligger som nummer seks i Bundesligaen, 12 poeng bak ledende Borussia Dortmund.

Se episoden i videovinduet under:

HTML EMBED

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.