Gå til sidens hovedinnhold

Her står Gerrard sammen med fansen

- Det var en øyeåpner, sier Liverpools kaptein. Se video!

Under sitt skadefravær valgte Liverpools kaptein Steven Gerrard å se bortekampen mot Aston Villa sammen med fansen. 31-åringen kjørte buss sammen med fansen til og fra kampen, og så 0-1-tapet fra tribuneplass sammen med fansen.

Det skapte selvsagt begeistring hos fansen, som grep sjansen til å ha det litt moro med helten sin.

-Fansen elsker spillerne
- Det ble slengt noen meldinger. Sånt som «du kommer ikke inn på laget igjen, Stevie» og «du må virkelig kjempe for å passere Lucas og Spearo (Jay Spearing) neste sesong». Det var moro. Jeg har ikke noe imot det, sier Gerrard i et intervju med Daily Express.

Avisen mener at Gerrard viste mer klasse enn Arsenals kaptein Cesc Fabregas, som heller dro til Barcelona for å se Formel 1 enn å være til stede på Emirates under sesongens siste Arsenal-kamp.

- (Jamie) Carragher gjorde det samme for noen år siden jeg har fått en del brev som oppfordrer meg til å reise på en bortekamp. Det var en øyeåpner for meg å stå blant dem. En slik dag vil virkelig være til stor hjelp for en ung spiller i stallen vår, eller kanskje en av utlendingene. Fansen elsker virkelig spillerne. Alt handler om spillerne for dem, så det gjør ingenting om en spiller gir noe tilbake, mener Gerrard.

Tung sesong
Sesongen endte skuffende for Gerrard, som på grunn av skader bare fikk med seg 24 kamper. Han var på vei tilbake i startelleveren da han pådro seg en ny skade like før møtet med West Bromwich i april.

- Jeg gikk allerede på smertestillende og tabletter for å kunne spille rett før dette. Jeg var på banen, men ikke i stand til å være den spilleren folk er vant til å se. Så gjorde jeg en bevegelse på treningsfeltet, og 98 prosent av lysken min ble slitt av beinet, forteller Gerrard.

HTML EMBED

Han besøkte to spesialister før han i samråd med klubben valgte å bli operert. Nå har han begynt med yoga for å holde kroppen i form.

- Det er fullstendig utmattende. Folk som tror at du bare møter opp og poserer i forskjellige stillinger, burde virkelig teste det. Jeg har ikke sparket en ball på lang tid, sannsynligvis den lengste perioden i hele karrieren min, og jeg kan ikke vente med å komme tilbake.

- Gleder meg
Gerrard regner med å være fullt restituert før neste sesong starter - og gleder seg til å spille under Liverpools nye manager.

- Jeg gleder meg veldig til å spille under Kenny Dalglish, akkurat som laget var på slutten av sesongen. Vi spilte med glød og karakter og satset alt på å slå motstanderne. Den stilen har alltid passet meg, mener Liverpools kaptein.

PS. Steven Gerrard besøker lørdag fotballskolen til John Arne Riise i Kragerø.

HTML EMBED
Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken