RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DEBUTERTE: Danny Ings fikk sin første A-landskamp.
DEBUTERTE: Danny Ings fikk sin første A-landskamp. (Reuters / NTB scanpix)

Her stiger trolig verdien på Liverpool-kometen

Sist oppdatert:
Danny Ings debuterte for England.

LITAUEN - ENGLAND 0-3:

Liverpool sikret seg Danny Ings fra Burnley i sommer og den arbeidsomme spissen har raskt blitt en suksess for de røde.

Ings står med tre mål for Merseyside-klubben så langt og har allerede scoret mer enn floppen Mario Balotelli gjorde sist sesong.

Mandag ble han belønnet med sin første landskamp for England.

Roy Hodgson sendte den 23 år gamle kraftkaren på banen etter 59 minutter. Han kom inn for Tottenhams Harry Kane.

Komfortabelt
England vant for øvrig komfortabelt borte mot Litauen mandag og vant dermed ti av ti kamper i sin EM-kvalifiseringsgruppe.

Det betyr 30 poeng. EM-plassen var sikret for lenge siden. Det engelske laget har scoret 31 mål og kun sluppet inn tre på 10 kamper.

Sveits ble nummer to i gruppen, Slovenia nummer tre.

Ross Barkley, et selvmål av keeper Giedrius Arlauskis etter et skudd fra Harry Kane og en fulltreffer fra Alex Oxlade-Chamberlain sikret seier.

Hodgson startet med flere spillere som normalt ikke er i førstelagsoppstillingen til England. Spillere som James Vardy, Kieran Gibbs, Jack Butland, Phil Jones og Jonjo Shelvey spilte fra start.

Ings blir dyrere
Det at Ings ble byttet inn kan imidlertid bety at Liverpool nå må ut med mer for spissen. Da han kom til klubben i sommer var han Bosman-spiller, men på grunn av alderen hadde Burnley rett på kompensasjon.

Telegraph skrev tidligere mandag at prisen på Ings kan øke til over ti millioner pund nå som 23-åringen har fått én landskamp.

En uavhengig komite skal fastsette prisen på spilleren. Liverpool skal ha sett for seg å betale rundt seks millioner pund for spissen.

Fortsetter den unge angriperen framgangen på samme måte som han har gjort, vil nok totalprisen på overgangen bety lite for Liverpool.

Ings blir også sett på som en spillertype som vil passe perfekt inn i systemet til klubbens nye manager, tyske Jürgen Klopp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere