RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All over Press

Her stopper Puyol Barca-feiring

Sist oppdatert:
Dani Alves og Thiago Alcántara ber om unnskyldning.

RAYO VALLECANO - BARCELONA 0-7:

Da Thiago Alcántara satte inn Barcelonas femte mål i 7-0-seieren mot Rayo Vallecano søndag, feiret han målet med en aldri så liten dans sammen med lagkameraten Dani Alves.

Barcelona-duoen skal ha hisset på seg vertenes supportere og ble fort stoppet av kaptein Carles Puyol, som ba lagkameratene om å avslutte dansen.

Barcelona-kapteinen mente det var respektløst å feire på denne måten da laget ledet kampen 5-0. Pep Guardiola skal også ha fortalt spillerne at han ikke likte opptrinnet.

De to Barcelona-spillerne hadde nok ikke onde hensikter med feiringen, men ber nå om unnskyldning overfor Vallecano-fansen.

- Jeg vil be om unnskyldning til Rayo-fansen, som følte seg støtt av dansen. Det var aldri meningen å fornærme noen. Jeg ville bare ha det gøy, sier Dani Alves ifølge goal.com.

- Da jeg var et barn ble jeg fortalt at fotball handlet om å ha det morsomt. Bortsett fra det, må jeg si at laget gjorde en god jobb i dag.

Også Thiago Alcántara kom med sin beklagelse etter kampen.

- Jeg beklager hvis jeg fornærmet Rayo med feiringen. Følelsene som gikk gjennom kroppen min, fikk meg til å gjøre en tabbe. Det skal ikke skje igjen.

Barcelona vant kampen 7-0 etter at Lionel Messi og Pedro hadde scoret to mål hver, Seydou Keita og Thiago Alcántara scoret hvert sitt, mens Rayo Vallecanos Rober satte ballen i eget mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere