*Nettavisen* Sport.

Her stopper Puyol Barca-feiring

Foto: Getty Images/All over Press

Dani Alves og Thiago Alcántara ber om unnskyldning.

30.04.12 10:25

RAYO VALLECANO - BARCELONA 0-7:

Da Thiago Alcántara satte inn Barcelonas femte mål i 7-0-seieren mot Rayo Vallecano søndag, feiret han målet med en aldri så liten dans sammen med lagkameraten Dani Alves.

Barcelona-duoen skal ha hisset på seg vertenes supportere og ble fort stoppet av kaptein Carles Puyol, som ba lagkameratene om å avslutte dansen.

Barcelona-kapteinen mente det var respektløst å feire på denne måten da laget ledet kampen 5-0. Pep Guardiola skal også ha fortalt spillerne at han ikke likte opptrinnet.

De to Barcelona-spillerne hadde nok ikke onde hensikter med feiringen, men ber nå om unnskyldning overfor Vallecano-fansen.

- Jeg vil be om unnskyldning til Rayo-fansen, som følte seg støtt av dansen. Det var aldri meningen å fornærme noen. Jeg ville bare ha det gøy, sier Dani Alves ifølge goal.com.

- Da jeg var et barn ble jeg fortalt at fotball handlet om å ha det morsomt. Bortsett fra det, må jeg si at laget gjorde en god jobb i dag.

Også Thiago Alcántara kom med sin beklagelse etter kampen.

- Jeg beklager hvis jeg fornærmet Rayo med feiringen. Følelsene som gikk gjennom kroppen min, fikk meg til å gjøre en tabbe. Det skal ikke skje igjen.

Barcelona vant kampen 7-0 etter at Lionel Messi og Pedro hadde scoret to mål hver, Seydou Keita og Thiago Alcántara scoret hvert sitt, mens Rayo Vallecanos Rober satte ballen i eget mål.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.