Her torpederes drømmedebuten

Foto: Marit Hommedal (Scanpix)

Erik Huseklepp ødela for den sylferske MFK-keeperen i Bergen.

01.08.10 23:23

BRANN – MOLDE 1-1:

BRANN STADION (Nettavisen): Dagen etter at han offisielt ble Molde-klar var Espen Bugge Pettersen på plass mellom stengene i Bergen. Vi lurte på om han kunne navnet på alle sine lagkamerater etter den lynraske debuten.

- Nja, jeg kan vel navnet på de som startet i hvert fall. Jeg har jo spilt mot dem noen ganger, fortalte Bugge Pettersen til Nettavisen etter kampslutt.

Rakk ikke siste fly
Molde hadde før kampen ikke holdt nullen mot Brann på tolv seriekamper. Etter 27 spilte minutter kom kampens første store sjanse i Bergen, men helt alene med Bugge Pettersen klarte ikke Erik Huseklepp å lure bortelagets nyervervelse. Fem minutter etter hvilen derimot klinte samme mann inn 1-0 på et vakkert frispark fra drøyt 17 meter, og Bugge Pettersens første baklengs i Molde-drakt var et faktum.

- Det var høy klasse over det frisparket og det er ikke så mange som hadde tatt den, sa keeperen som signerte en tre og et halvt års kontrakt med romsdalingene sent fredag kveld.

Da var allerede det siste flyet til Molde gått for kvelden.

- Jeg har ikke vært i Molde som Molde-spiller ennå. Jeg rakk ikke opp der på fredag, så da var egentlig bare rett til Gardermoen og derfra til Bergen dagen etter. Jeg har ikke rukket noen treninger, for å si det sånn, bare spillermøter, sa 30-åringen og oppsummerte sin egen innsats slik:

- Alt i alt synes jeg det gikk bra.

- Vanskelig
Etter at El Hadji Makhtar Thiouné reddet et poeng for Molde i kampens 81. minutt fikk Bugge Pettersen med seg ett poeng i bortedebuten.

- Det er vanskelig å vinne her. Sjansemessig hadde nok Brann litt større muligheter enn oss.

Førstkommende søndag møter Bugge Pettersen og Molde Åge Hareides Viking hjemme på Aker Stadion.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.