*Nettavisen* Sport.

Her trener Suarez med Barca for første gang

MIDTPUNKTET? Luis Suarez sin Barca-karriere er i gang. Foto: Gustau Nacarino (Reuters)

Fredag kunne Luis Suárez trene for første gang med Barcelona-kollegaene etter å ha fått grønt lys av Idrettens voldgiftsrett.

15.08.14 11:11

Uruguayaneren deltok på formiddagsøkta under Luis Enriques ledelse. Der var mesteparten av Barcas stjernegalleri til stede.

Den brasilianske profilen Neymar var også i sving, men ikke for fullt etter ryggskaden han pådro seg under fotball-VM. Nyervervelsen Thomas Vermaelen gjorde øvelser sammen med en av lagets fysioterapeuter.

Luis Suárez blir presentert som Barcelona-spiller for publikummet på Camp Nou mandag. Han ble hentet fra Liverpool for drøyt 750 millioner kroner til tross for biteskandalen i VM.

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) utestengte spissrebellen fra ni landskamper og all fotballaktivitet de første fire månedene etter hendelsen. CAS bestemte torsdag at kampstraffen skal opprettholdes, men at Suárez kan trene med sin nye klubb.

De siste ukene har han angivelig trent på egen hånd på et hemmelig sted i Catalonia.

Suárez er spilleklar fra lørdag 25. oktober. Det betyr at debuten for Barcelona kan komme i El Clásico-oppgjøret borte mot Real Madrid, som er lagt til den samme helgen.

Barcelona serieåpner hjemme mot Elche 24. august. (©NTB)

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.