RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her truer Liverpool-sjefen Sterling

Foto: Skjermdump/Fox/YouTube
Sist oppdatert:
- Gjør det igjen og jeg sender deg hjem på første fly, freste Brendan Rodgers.

Det har lenge gått gjetord om Liverpools unggutt Raheem Sterling og denne sesongen er det ventet at fansen vil få se mye til den talentfulle 17-åringen.

Kantspilleren ble hentet til klubben i 2010 fra Queens Park Rangers og er nå i ferd med å få sitt store gjennombrudd. I oppgjørene mot Hearts og Manchester City i forrige uke gjorde unggutten sine saker svært bra og vil nok derfor få flere sjanser av manager Brendan Rodgers i høst.

- Første fly hjem
TV-kanalen Fox, som jobber med en TV-serie om Anfield-klubben, har nå lagt ut en sniktitt fra serien som viser et av de første møtene mellom Sterling og Rodgers.

Nord-iren tok over managerjobben i Liverpool tidligere i sommer, og håper å løfte klubben tilbake til gamle høyder. Klippet er hentet fra klubbens treningsleir i Boston i sommer.

I klippet hører vi Liverpool-manageren adressere de unge spillerne i klubben og gi klar beskjed om at de må utvise en bedre holdning på trening.

Der gir Rodgers også Sterling klar beskjed om at han vil bli sendt rett hjem til England på første fly om han ikke holder munn og følger godt med når sjefen snakker.

- Sier du «rolig» til meg igjen, så sitter du på første fly hjem, sier Rodgers, uten å helt få Sterlings oppmerksomhet.

- Du vet hva du sa, jeg vet hva du sa. Jeg sender deg hjem med første fly, gjentar manageren til den talentfulle unggutten.

Nordiren påpeker videre at ungguttene er heldige som har fått en slik mulighet og at de bør ta vare på sjansen og lære så mye de kan av mer rutinerte spillere.

Se klippet her:

- Bra holdning
Mye tyder på at Sterling tok skjenneprekenen til seg, for etter kampen mot City søndag hadde ikke Rodgers annet enn lovord å komme med om 17-åringen.

Sterling har tidligere blitt beskyldt for å være litt egoistisk i enkelte situasjoner, men skal man tro manageren har han blitt svært mye bedre på dette området.

- Han har utviklet seg mye i løpet av kort tid. Han skjønner hva vi prøver å gjøre her, og gjør det han får beskjed om, sier Rodgers ifølge The Telegraph.

- Det som er så fantastisk er at holdningen hans nå er utrolig bra. Han er fokusert, kommer på trening, og jobber bra. Han leverer og er effektiv på banen, sier manageren.

Satser på ungdom
Rodgers håper også å etter hvert kunne gi flere unge talenter sjansen, i en klubb der økonomien begrenser handlefriheten.

- Unge spillere vil løpe gjennom piggtråd for deg om du ber dem om det. Raheem er en slik gutt. Han er en spiller som gjør meg begeistret, sier Rodgers.

- Dette er en bra tid for ungguttene, fordi vi ikke har penger til å matche de argeste rivalene på overgangsmarkedet. Jeg ønsker en filosofi der gutter fra akademiet kommer inn på førstelaget. Vi ønsker å utvikle denne klubbe til det den var for mange år siden, avslutter nordiren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere