Herjet i kampen «ingen» ville se

Foto: PA Photos/Scanpix

Vingen sørget for at Wolverhampton fortsatt er i kjempetrøbbel.

26.04.11 23:22

STOKE - WOLVES 3-0:

I forkant av oppgjøret mellom Stoke og Wolverhampton i Premier League tirsdag kveld uttalte sistnevnte klubbs Karl Henry følgende:

- Det kommer til å bli en stygg kamp. Begge lagene kommer til å sparke hull i hverandre. Det kommer til å bli en stygg, rå kamp som ingen vil ønske å se, sa han ifølge Guardian.

Jones brukte hodet
Da dommeren blåste av for 90 spilte minutter på Britannia Stadium, hadde i hvert fall Henry fått delvis rett. Det ble en kamp Wolves-fansen nok skulle ønske de ikke hadde sett.

Stoke ble nemlig en nøtt litt i overkant tøff å knekke for de gullfargede gjestene og allerede etter 16 minutter gjorde Kenwyne Jones det han gjør best.

Et innlegg fra tidligere Liverpool-spiller Jermaine Pennant fant veien til Jones, som stanget vertskapet i føringen.

Og rett før pause var Pennant igjen involvert i noe som skulle ende i scoring. Vingen slo en kort corner til Glen Whelan, som fyrte av. Ballen havnet hos Ryan Shawcross, som doblet ledelsen.

Fra assist til mål
Til andre omgangen la Pennant fra seg servitørstøvlene i garderoben og tok på seg målscorerstøvlene.

Drøye fem minutter etter pause var kantspilleren sentral igjen. Stoke kontret etter en Wolves-corner og ballen havnet til slutt hos Pennant, som knallet den i mål via Jody Craddock.

3-0 betyr at Stoke er oppe på 9.-plass i Premier League med 42 poeng etter 34 kamper. Wolverhampton ligger nest sist med sine 33 poeng.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.