Gå til sidens hovedinnhold

- Herlig debut

Kevin Blackwell var fornøyd med sin managerdebut for Sheffield United.

SHEFFIELD UNITED - MIDDLESBROUGH 0-0:

Det ble aldri en fotballfest på Bramall Lane i FA-cup-oppgjøret mellom Sheffield United og Middlesbrough søndag. En relativt sjansefattig kamp endte til slutt 0-0, dermed blir det omkamp på Riverside Stadium.

Fornøyd
Selv om United aldri maktet å avgjøre kampen, er managerdebutant Kevin Blackwell fornøyd med guttene sine.

- Jeg er virkelig fornøyd med dem i dag. Mark Schwarzer (Boros målvakt) hadde to fantastiske redninger like før pause. Da hadde det vært fantastisk å få et mål, sier Blackwell til Sky Sports 1

Den tidligere Luton- og Leeds-sjefen tok over United-jobben fredag etter at Brian Robson fikk sparken tidligere denne uken.

Nå venter et tøft returoppgjør borte mot Boro.

- Vi må ha troa på oss selv. Vi har flere gode spillere, en fantastisk stadion og et flott publikum. Det er mye å bygge videre på her, sier Blackwell.

- Dårlig bane
Middlesbrough-sjef Gareth Southgate var ikke like blid etter kampen.

- Jeg synes vi var best etter pause. Førsteomgangen var veldig rotete, veldig jevn. I andreomgang skapte vi mer og avsluttet ganske sterkt, sier Southgate, som ikke var helt fornøyd med underlaget i Sheffield:

- Vi snakket med spillerne om å spille på de riktige områdene. Dette er ikke en matte du spiller overkomplisert på. Enkelte ganger må du spille etter forholdene. Dette er nok ikke en kamp mange vil huske, men vi fikk et resultat og det er det viktigste, avslutter den tidligere engelske landslagsspilleren.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984.
Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg