*Nettavisen* Sport.

Hernandez avslører hvorfor han dro fra United

MÅTTE DRA: Javier Hernandez avslører hvorfor. Foto: Patrik Stollarz (Afp / NTB scanpix)

Fikk dyster beskjed av Louis van Gaal.

16.12.15 08:09

Mexicanske Javier Hernández fikk beskjed om at det var én prosent sjanse for at han fikk spille i sin posisjon i Manchester United. Da bestemte han seg for å dra fra de rødkledde.

Spissen avsluttet et fem år langt opphold i klubben da han gikk til Leverkusen i sommer. 27-åringen har funnet tilbake til scoringsformen og står bokført med 19 mål for klubb og landslag så langt denne sesongen.

Forrige sesong var Hernández på lån hos Real Madrid. Da låneavtalen gikk ut, var beskjeden fra manager Louis van Gaal tydelig.

- Van Gaal sa at det var én prosent sjanse for at jeg fikk spille i min posisjon, så jeg dro til Leverkusen, sier Chicharito ifølge Sky Sports.

I sin nye klubb nyter han stor suksess. Likevel glemmer han ikke de gode stundene på Old Trafford. Etter at han kom fra Guadalajara i 2010 scoret han 20 mål i sin første sesong. Spissen ble kåret til årets spiller av fansen.

Men etter at David Moyes tok over for Sir Alex Ferguson i 2013, ble det stadig mindre spilletid. Hernández hyller Ferguson for måten han styrte skuta på.

- Jeg er så takknemlig overfor Ferguson. Jeg mener han er den beste manageren noensinne, spesielt med tanke på måten han ledet hele stallen. Alle hadde sin plass. En stallspiller fikk starte 15 kamper i sesongen, sier mexicaneren. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag