RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jon Super (AP/Scanpix)

Hernandez vurderte å legge opp

Sist oppdatert:
- Jeg begynte å spørre meg selv om dette var veien Gud ville jeg skulle gå, sier United-spissen.

Javier Hernandez har vært en braksuksess på Old Trafford. I sin første sesong i Manchester United scoret han 13 mål på 27 kamper i Premier League, og denne sesongen har han scoret fire mål på ti kamper.

Nå avslører mexicaneren at han vurderte å gi seg med fotball da han spilte for Guadalajara Chivas i 2008.

- Lei fotball
- Det var for cirka tre år siden, og jeg begynte å spørre meg selv om dette var veien Gud ville jeg skulle gå. Jeg spilte nesten ikke fotball og jeg var på reservelaget. Unge gutter kom foran meg i køen, og det gjorde at jeg ble lei meg. Jeg ble til og med lei fotball, sier Hernandez ifølge The Mirror.

- Jeg snakket mye med mine foreldre, besteforeldre, søsteren og kjæresten min, og de hjalp meg med å forstå at det er dette jeg skal holde på med. Nå vet jeg at jeg er en heldig gutt, og jeg er glad jeg bestemte meg for å fortsette å spille. Den erfaringen lærte meg mye, forteller Hernandez.

Etter å ha kommet seg tilbake på førstelaget til Guadalajara Chivas, begynte ting å se lysere ut for spissen. Så fikk han en telefon fra sir Alex Ferguson, og resten er historie.

- Minner om Ole
Hernandez skrev nylig under på ny femårskontrakt med Manchester United, og har etablert seg som en av Premier Leagues beste angrepsspillere.

United-manager Sir Alex Ferguson var storfornøyd med at Hernandez nå hadde undertegnet kontrakten og sammenlignet nok en gang måljegeren med Ole Gunnar Solskjær.

- Den forrige spilleren jeg kan huske at bemerket seg på denne måten så fort, var Ole Gunnar Solskjær. Javier minner meg mye om Ole, sier skotten til Uniteds nettside.

- Måten han er i stand til å skape plass og avslutte gjør han til en naturlig målscorer. Han jobber alltid hardt og er en populær gutt i troppen, sier Ferguson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere