RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hetses på grunn av pappa

Foto: Schrøder, Tor Erik (Scanpix)
Sist oppdatert:
- De sier jeg er Start-spiller bare på grunn av pappa, sier Jesper Mathisen.

Mye er gått galt for Start denne sesongen, og ingen får høre det mer enn forsvarsspiller Jesper Mathisen – sønn av den avdøde Start-legenden Svein «Matta» Mathisen.

24-åringen opplever grov hets både på sms, telefon og Facebook, skriver VG. Han er sjokkert over hva folk får seg til å si.

- De sier jeg er Start-spiller bare på grunn av pappa. At det er han som har sørget for at jeg kan spille for klubben, forteller Mathisen til VG.

Svein Mathisen spilte for Start i 16-år, og er klubbens mestscorende gjennom tidende. Fram til han døde av kreft i januar jobbet han som sportssjef i klubben.

Sønnen Jesper, skjønner at folk har behov for å kritisere klubbens spillere etter den elendige sesongstarten, men innrømmer at han blir forbannet når faren trekkes inn.

Og han innrømmer at savnet etter faren fortsatt er stort.

- Jeg tenker på pappa absolutt hele tiden. Vi snakket om alt sammen. Nå føles det til tider som om jeg ikke har noen å snakke med lenger, sier Jesper Mathisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere