RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder å vite hva Suarez vil koste

Foto: Jan Kruger / Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Engelsk tabloidavis melder hvor mye utkjøpsklausulen til Luis Suarez er på.

Luis Suarez skrev under en ny kontrakt med Liverpool rett før jul. Hvis man ser på uruguayanerens prestasjoner for klubben denne sesongen, forstår man at dette var den perfekte julegaven for fansen.

Suarez har scoret 19 mål på 12 kamper i Premier League etter at han kom tilbake fra karantenen som holdt ham ute i sesonginnledningen.

Spekulasjonene om en utkjøpsklausul startet umiddelbart etter at Liverpool offentliggjorde den nye kontrakten til stjernespissen.

I sommer ønsket han seg bort fra klubben, og Arsenal la inn et bud på 40 millioner pund, men Liverpool nektet å selge. Nå har Suarez altså ombestemt seg, noe han tilskriver støtten fra Liverpool-fansen.

Ifølge Daily Mirror inneholder den nye kontrakten en klausul som slår fast at Liverpool må selge ham dersom en utenlandsk klubb byr 100 millioner pund og Suarez ønsker å dra. Hvis en Premier League-klubb legger inn et bud, må ikke LIverpool godta dette før det er oppe i 130 millioner pund.

I praksis skal det med andre ord svært mye til for at denne klausulen blir innfridd.

Daily Mirror mener at dette betyr at Real Madrid er den eneste muligheten nå. Og påpeker at Real Madrid da må gjøre Luis Suarez til en dyrere spiller enn Gareth Bale.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere