RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder Alexander-Arnold signerer ny Liverpool-avtale


NY AVTALE: Trent Alexander-Arnold skal være enig med Liverpool om en ny avtale som dobler lønnen hans i klubben.
NY AVTALE: Trent Alexander-Arnold skal være enig med Liverpool om en ny avtale som dobler lønnen hans i klubben. Foto: Magi Haroun/rex/shutterstock (Shutterstock / NTB scanpix)
Unggutten dobler lønnen i Premier League-klubben.

Ifølge The Mirror skal Liverpools Trent Alexander-Arnold være enig med klubben om en ny kontrakt som strekker seg fire år fram i tid.

Vilkårene i den nye avtalen gjør at det 19 år gamle stortalentet dobler lønnen i Premier League-klubben, hevder avisen videre.

Alexander-Arnold har for alvor etablert seg som en førstelagsspiller i Liverpool denne sesongen og unggutten har imponert på backen.

Spesielt i Champions League-kvartfinalene mot Manchester City har Liverpool-gutten høstet mye skryt for sin innsats og han skal nå være aktuell for det engelske landslagets VM-tropp til sommeren.

Alexander-Arnold skal ha hatt en klausul i sin Liverpool-kontrakt som gjorde at han automatisk fikk forlenget sin kontrakt etter å ha spilt 30 A-lagskamper for klubben, noe han nådde allerede i februar.

Også i forkant av den inneværende sesongen signerte 19-åringen en ny avtale med Liverpool, etter at han spilte 12 kamper for klubben sist sesong, men i den nye avtalen skal lønnen være hevet ytterligere.

Ifølge The Mirror skal Alexander-Arnolds framgang denne sesongen være så stor at selv manager Jürgen Klopp har blitt overrasket.

Liverpool hadde uansett planer om å forlenge med stortalentet, men prestasjonene i kampene mot City skal ha vært så gode, at klubben valgte å fremskynde disse forhandlingene.

Det er ventet at kontrakten offisielt vil bli underskrevet etter sesongen, skriver The Mirror videre.

Trent Alexander-Arnold har gått gjennom systemet i Liverpool og har vært i klubben siden 2004. Selv om han har fått sitt gjennombrudd som back denne sesongen, mener mange at ungguttens framtid er på midtbanen til Liverpool, en posisjon han har spilt på U-lagene.

Liverpool-legenden Jamie Carragher har tidligere spådd at Alexander-Arnold kommer til å overgå hans 737 kamper for Merseyside-klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere