Hevder Ancelotti er enig med Real Madrid

Foto: Harold Cunningham / Getty / All Over Press

Fransk avis mener han trolig over for José Mourinho til sommeren.

20.02.13 21:45

José Mourinho har i lang tid blitt sagt å skulle forlate trenerjobben i Real Madrid etter sesongen, mye på grunn av det som sies å være interne stridigheter.

Franske Paris Saint Germain er blant klubbene som nevnes hyppigst i forbindelse med den portugisiske manageren, og nå skriver den franske avisa Le Parisien at Real Madrid og PSG rett og slett kan komme til å bytte managere til sommeren.

Muntlig avtale
Med andre ord vil Carlo Ancelotti ta over stjernegalleriet på Santiago Bernabéu, noe han ifølge den franske avisa har kommet til muntlig enighet med Real Madrid om.

En kilde som står tett på Ancelotti skal ifølge Le Parisien ha sagt følgende:

- Det er en muntlig enighet med Real Madrid, og begge parter har sagt at de ønsker å jobbe sammen neste sesong, sier kilden ifølge avisa, gjengitt av Daily Mirror.

Tidligere skal italienske Ancelotti ha sådd usikkerhet rundt sin egen PSG-fremtid, da han sa at klubbledelsen måtte få lov til å bestemme om de ønsket å beholde ham videre, eller ikke.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: Montasje / Getty / All Over Press

Sørger
Mye av grunnen til at den italienske topptreneren skal ønske å flytte på seg, er det tragiske dødsfallet til Nick Broad i januar.

Hjelpetreneren i PSG omkom i en bilulykke, og etterlot både klubben og Ancelotti i sorg.

- Carlo vil for alltid føle at tiden i PSG vil være forbundet med dødsfallet til Nick, som var en av hans aller beste venner etter at de også jobbet sammen i England. Å forlate Paris vil være en del av sorgprosessen over Nick, forteller kilden.

Også Manchester City, Liverpool og Arsenal har blitt nevnt som mulig nye klubber for Ancelotti, men skal vi tro Le Parisien, blir altså Real Madrid trolig neste stopp.

Dermed tyder mye også på at José Mourinho forlater Madrid, og kan altså i løpet av kort tid igjen bli trener for Zlatan Ibrahimovic i PSG.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'B9A79E92EB7D40AE936BFBA2C1ACB5F2', 'r4vietm40h5k1myd8ruo2j4yj', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-r4vietm40h5k1myd8ruo2j4yj', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.