RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder Arsenal har Wenger-erstatterne klare

UKLAR FRAMTID: Det er ennå usikkert om Arsène Wenger forblir Arsenal-manager utover den inneværende sesongen, eller ikke.
UKLAR FRAMTID: Det er ennå usikkert om Arsène Wenger forblir Arsenal-manager utover den inneværende sesongen, eller ikke. Foto: Stephen Pond (/ Pa Photos / NTB scanpix)
Arsène Wengers framtid er uviss.

Etter nesten 18 år og over 1000 kamper i Arsenal, kan ting så smått tyde på at manager Arsène Wengers tid i klubben er over etter inneværende sesong.

Franskmannens kontrakt løpet ut til sommeren, og Wenger selv har svart kryptisk på spørsmål om framtiden. Da han ble spurt om temaet etter lørdagens 1-1-kamp mot Manchester City, ga han nok en gang et tvetydig svar.

- Om jeg blir? Ja ... Så fremt jeg ikke bestemmer meg for noe annet. Jeg vil komme ut av denne sesongen med en følelse av at jeg har gjort mitt maksimale for klubben, sa Wenger ifølge Telegraph.

Dermed spekuleres det i at de siste kampene av sesongen blir altavgjørende for om Wenger forlenger oppholdet i Nord-London. En god serieinnspurt samt suksess i FA-cupen, vil trolig gjøre at Wenger fortsetter i sjefsstolen.

Skulle det bli fiasko mot Wigan i Fa-cupsemifinalen eller i en eventuell finale, er Wenger redd han mister støtte blant store deler av fansen, og dermed bestemmer seg for at nok er nok.

Om så skulle skje, hevder Mirror å vite at Arsenal-styret allerede har kartlagt manager-markedet og laget seg en liste over mulige Wenger-erstattere.

Der skal blant annet navn som Diego Simeone (Atletico Madrid), Jürgen Klopp (Borussia Dortmund) og Roberto Martinez (Everton) stå høyt, hvor førstnevnte blir sett på som det mest spennende alternativet.

Arsenal-styrets foretrukne utfall er uansett at Arsène Wenger forlenger sin nåværende avtale og signerer toårskontrakten som ligger på bordet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere