RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder Cavani er solgt til storklubb

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Superspissen kan være ferdig i Italia.

Edinson Cavani har lenge vært regnet som en av Europas aller beste spisser, selv om det ikke har gått helt på skinner for uruguayaneren etter jul.

Napoli-mannen har blitt jaktet av en rekke store klubber, og blant andre Manchester City og Chelsea blir stadig koblet med måljegeren.

- Fireårskontrakt
Nå hevdere imidlertid den franske radiokanalen RMC Sport å vite at Paris Saint Germain er enig med Napoli om en overgang for superspissen. Også Football Italia omtaler saken tirsdag ettermiddag.

Cavani vil ifølge kanalen skrive under på en fireårskontrakt for den franske storklubben om kort tid. Den langhårede spissen skal ha en utkjøpsklausul på 63 milliioner euro i kontrakten, men det er usikkert om det er denne PSG benytter seg av.

Ingenting er foreløpig bekreftet eller avkreftet fra offisielt hold, men ryktene om en Cavani-overgang til PSG har foregått i lang tid.

En av de mest populære teoriene har vært at Cavani går til PSG, mens Zlatan Ibrahimovic går motsatt vei og skriver under for Napoli. Dette skriver RMC Sport ingenting om tirsdag ettermiddag.

Zlatans agent, omstridte Mino Raiola, uttalte så sent som i januar at hans klient gjerne spiller for Napoli og at klubbens hjemmebane, San Paolo, er Zlatans drømmearena.

Byttehandel?
I starten av april meldte også avisen La Repubblica at Napoli-ledelsen følger den svenske spissen med stor interesse.

- De gjør alt for å beholde Cavani, men om det ikke går, må klubben hente inn et stort navn umiddelbart. Ellers går fansen av skaftet, sier fotballekspert Enrico Curro til Aftonbladet.

Napoli-president Aurelio De Laurentis skal også være overbevist om at en slik avtale er gjennomførbar økonomisk, skriver La Repubblica.

En mulighet som har vært nevnt, er nettopp å selge Cavani til PSG, i bytte med Zlatan og 40 millioner svenske kroner.

Zlatan Ibrahimovic har tidligere spilt for flere klubber i Italia. Svensken har vært i storklubber som Juventus, AC Milan og Inter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere