Hevder City vil ha Gomez

Foto: Getty Images / All Over Press

Den tyske superspissen kan være på vei til Premier League.

28.06.13 08:44

Vanligvis pålitelige The Independent hevder fredag at Manchester City ønsker Bayern-spiss Mario Gomez som erstatter for solgte Carlos Tevez.

Gomez skal være én av fire mulige erstattere for argentineren som nylig ble solgt til italienske Juventus, skriver avisen. De tre andre hevdes å være Sevillas Alvaro Negredo, Romas Pablo Osvaldo og Benficas Oscar Cardozo.

27-åringe Gomez er regnet som en av verdens beste spisser, men fikk lite spilletid i den tyske mesterskapsklubben forrige sesong. Skader og lite tillit gjorde at Gomez kun startet ni av Bayerns kamper i Bundesligaen.

Han skal ifølge The Independent være tilgjengelig for 20 millioner pund, og skal selv være åpen for en overgang til Premier League.

City har allerede forsterket troppen før den kommende sesongen, for Fernandinho har blitt kjøpt fra Sjakhtar Donetsk og Jesus Navas er hentet fra Sevilla.

Det er liten tvil om at Gomez er en klassespiss. På 44 kamper i Champions League, har han bokført 26 mål. Han har 25 mål på 58 landskamper og 138 mål på 236 kamper i Bundesligaen.

Nå kan altså neste stopp bli England og Manchester City.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.