RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder Ødegaard vil be om klubbytte


VIL PÅ LÅN: Martin ødegaard vurderer et utlån, hevder Marca.
VIL PÅ LÅN: Martin ødegaard vurderer et utlån, hevder Marca. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
16-åringen vil gå på lån i januar.

Martin Ødegaard har stort sett måtte nøye seg med spill for Real Madrids andrelag Castilla denne sesongen. Det norske vidunderbarnet har ikke fått noen A-lagssjanser av hovedtrener Rafael Benitez i høst.

Nå melder den spanske avisen Marca, og dens velinformerte journalist José Felix Diaz, at 16-åringen ønsker et utlån til en annen klubb i januar.

- Helt naturlig
Da åpner det internasjonale overgangsvinduet. C More-ekspert Petter Veland skriver på Twitter at dette ikke er noen stor overraskelse.

- Høstens minst overraskende artikkel. Marca mener Ødegaard ønsker utlån i januar. Normalt solide José Felix Diaz melder, skriver han.

- Helt naturlig om Ødegaard ønsker å ta det neste steget i januar. Ett år eldre, muligens EM som gulrot i juni. Alen Halilovic / Marco Asenio inspirerer, skriver La Liga-eksperten videre på nettstedet.

Veland har tidligere trukket fram klubber som Villarreal, Rayo Vallecano og Getafe som passende klubber for den norske sensasjonen.

Både rayo Vallecano og Getafe holder til i Madrid.

Veland har også tidligere spådd at storklubben ønsker å beholde nordmannen i Spania, for å forberede ham på en framtid i ligaen der.

Ødegaard trener ukentlig med klubbens mange A-lagsprofiler.

Debuterte
Ødegaard signerte for Real Madrid i januar i år og ble første nordmann i den spanske storklubben. Han valgte Madrid-klubben etter å ha prøvespilt for en rekke store klubber rundt om i Europa.

I vår fikk han sin debut for klubben da han ble byttet inn for selveste Cristiano Ronaldo i en ligakamp 23. mai. Han ble dermed den yngste spilleren som har spilt for superklubben, noensinne.

For andrelaget Castilla har Ødegaard spilt åtte kamper i høst, men blitt byttet ut før full tid i seks av dem. Han står uten scoring.

Den norske unggutten har den siste tiden vært fast inventar i troppen til landslagssjef Per-Mathias Høgmo og vil trolig også bli tatt ut til play off-kampene mot Ungarn den 12. og 15. november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere