RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder Deila og Celtic er rasende

Celtic er skuffet over Legia Warsawza uttalelser i kjølvannet av det polske lagets utestengelse fra mesterligaen.
Celtic er skuffet over Legia Warsawza uttalelser i kjølvannet av det polske lagets utestengelse fra mesterligaen. Foto: Jeff Holmes (Pa Photos)
Celtic er skuffet over Legia Warsawza uttalelser i kjølvannet av det polske lagets utestengelse fra mesterligaen.

– Vi er skuffet over Legia Warsawzas uttalelser. Dette er kun en sak for UEFA og deres prosess. Vi vil kommentere dette mer på et passende tidspunkt, skriver klubben på deres egen hjemmeside i en offisiell uttalelse.

Men ifølge Daily Record er skuffelsen bare en mild versjon av sannheten. Avisen hevder å ha kilder på at Celtic er rasende på den polske klubben etter uttalelsene, og rasende for at de har blitt dratt inn i en situasjon de ikke har noe kontroll over selv.

Fredag ble Legia utestengt fra mesterligaen etter å ha brukt Bartosz Bereszynski ulovlig i tre minutter i kampen mellom Celtic og Legia.

Søndag sendte den polske klubben et åpent brev til Celtic, der de fridde til skottene om å samarbeide med Legia om en felles uttalelse til UEFAs disiplinærkomité.

Legia har forsøkt å komme i kontakt med Ronny Deilas klubb de siste dagene, men har ikke fått svar. Da sa styrelederen i klubben at han var sjokkert over at Celtic hadde en ledelse som kunne oppføre seg slik.

Henning Bergs Legia vant over to kamper 6-1 sammenlagt mot det skotske laget og gikk videre til mesterligaens playoff-runde, men må nå heller spille europaligakvalifisering. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere