RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NY SJEF: Zinedine Zidane blir ny Real Madrid-sjef, ifølge ekspert.
NY SJEF: Zinedine Zidane blir ny Real Madrid-sjef, ifølge ekspert. Foto: Pedro Armestre (Afp)

Hevder dette blir den nye Real Madrid-manageren

Sist oppdatert:
Carlo Ancelottis arvtaker skal allerede være klar, ifølge ekspert.

Carlo Ancelotti har sittet i sjefsstolen i Real Madrid siden 2013, og for første gang møter han motgang som sjef på Santiago Bernabeu. Etter å ha mistet serieledelsen for Barcelona i helga, har det blitt spekulert i mulige arvtakere for italieneren.

I følge Sky Sports-ekspert Graham Hunter er det kun en kandidat som er aktuell for storklubben. Nemlig nåværende Castilla-trener og tidligere Real Madrid-spiller Zinedine Zidane.

- Det er ikke snakk om kandidater, men kandidaten. Planen er at Zidane skal ta over engang i fremtiden, forteller Hunter til Sky Sports.

Ancelotti skal selv ha uttalt at franskmannen ville vært en perfekt arvtaker. Men selv om italienerens framtid er usikker, er det ennå for tidlig for Zidane å ta over.

- Real Madrid vil at Zidane skal få litt mer erfaring før han starter som Real-sjef. Kanskje er det en liten sjanse for at Zidane blir Real Madrid-sjef neste sommer, sier Hunter.

Zinedine Zidane er for tiden trener for Martin Ødegaard og Real Madrids ungdomslag, Castilla. Der startet han som assistent forrige sesong, men denne sesongen har han fått hovedansvaret for laget. Castilla ligger på andre plass i Segunda B.

Real Madrid spiller i dag returoppgjør mot Schalke 04 hjemme på Santiago Bernabeu. De vant første oppgjør 2-0.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere