RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PLANEN LIGGER KLAR: Zlatan Ibrahimovic. Her sammen Paul Pogba under feiringen av europaligatriumfen i finalen mot Ajax på Friends Arena i Stockholm.
PLANEN LIGGER KLAR: Zlatan Ibrahimovic. Her sammen Paul Pogba under feiringen av europaligatriumfen i finalen mot Ajax på Friends Arena i Stockholm. Foto: Martin Meissner (AP / NTB scanpix)

Hevder Ibrahimovic vet når han er tilbake

Sist oppdatert:
Avis mener stjernen har fortalt folk i Manchester United når han gjør comeback.

Zlatan Ibrahimovic (35) ble for en drøy uke siden meldt å være ferdig som Manchester United-spiller da klubben ikke forlenget avtalen med den langtidsskadde svensken.

Det ble likevel klart samtidig at Ibrahimovic skulle trene seg opp igjen fra den alvorlige kneskaden på Manchester Uniteds treningsanlegg i Carrington.

Les mer: Zlatan ferdig i Manchester United

Ifølge Daily Star har 35-åringen nå anslått at han er tilbake på fotballbanen i november. Det åpner angivelig for at han kan skrive under på en ny korttidsavtale på Old Trafford.

Manchester United bestemte seg for å ikke bruke opsjonen på en sesongs forlengelse med Ibrahimovic, siden svensken ikke var ventet å kunne returnere til spill før på nyåret.

Men da «Ibra» viste seg igjen på Uniteds treningsfelt i Salford denne uka, skal han ha kommet med et mer optimistisk anslag. Stjernespissen skal da ha sagt til ulike personer i klubben at han håper å være tilbake for fullt i november.

Med 28 fulltreffere forrige sesong, er veteranen utvilsomt en mann som fortsatt kan bidra for Manchester United. I hvert fall  hvis han gjør comeback i godt gammelt slag.

Den siste uka er Ibrahimovic også blitt koblet til Los Angeles Galaxy i den amerikanske ligaen MLS.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere