Gå til sidens hovedinnhold

Hevder Juventus har lagt inn bud på Håland

Skal være på vei til italiensk fotball.

Erling Braut Håland har imponert stort for Molde i Eliteserien denne sesongen og unggutten kobles med store klubber ute i Europa.

Han har nettet åtte mål på 14 kamper så langt, og satte blant annet inn fire mål i møte med Brann nylig, og to mot Vålerenga.

Blant annet skal Premier League-klubben Manchester United ha fulgt 17-åringen tett i de siste kampene. Nå melder imidlertid den italienske journalisten Alessandro Augustini at Juventus også er på banen.

Overfor TV 2 skal Il Tempo-journalisten ha sagt at den italienske storklubben har lagt inn et bud på rundt 50 millioner norske kroner.

Ifølge journalisten skal planen til Juventus være å la nordmannen spille for det nyopprettede andrelaget, som fra kommende sesong skal spille i Serie C, tredje nivå i italiensk fotball.

Han avslører videre at Juventus skal føle seg trygge på at Molde kommer til å akseptere dette budet og at partene nærmer seg en avtale.

Augustini sier videre til TV-kanalen at de to klubbene skal ha møttes for å diskutere en overgang og at det møtet skal ha gått bra.

- Sportssjef Fabio Paratici, som for øyeblikket er opptatt med Cristiano Ronaldo-overgangen, sendte en av sine mest betrodde menn til Molde. Juventus-representanten var tilstede på kampen mot Vålerenga og hadde mandag et møte med Molde og spillerens agent, bekrefter Augustini til kanalen.

Torino-klubben venter nå på videre utvikling i overgangen. Moldes sportssjef, Øystein Neerland, ønsket imidlertid ikke å kommentere saken overfor TV 2.

Håland reiser til Irland tirsdag for å spille Europaliga-kamp med Molde, før han slutter seg til G19-landslaget som reiser til EM i Finland.

Les også

Håland viste seg fram for storklubbene da Molde knuste Vålerenga

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken