Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder Klopp sier nei til Alisson-kjøp

SIER NEI: Jürgen Klopp mener at den koblede keeperen Alisson Becker blir for dyr.
SIER NEI: Jürgen Klopp mener at den koblede keeperen Alisson Becker blir for dyr. Foto: Dave Thompson (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Nekter å å svi av rundt 70 millioner pund på keeperen.

Ifølge både Liverpool Echo og The Mirror har Liverpool lagt planene om å hente keeperen Alisson Becker fra Roma på is.

Manager Jürgen Klopp skal ha gitt styret i Merseyside-klubben beskjed om at han ikke er villig til å møte italienerens priskrav for keeperen.

Ifølge Mirror ønsker Roma rundt 70 millioner pund for Alisson, men Liverpool og Klopp skal ikke være villig til å bla opp denne summen.

Serie A-klubben ble kritisert forrige sommer da de slapp Mohamed Salah til Liverpool for rundt 40 millioner pund, og klubben skal være fast bestemt på at de ikke kommer til å gjenta en slik avtale.

Roma skal derfor ikke være villig til å fire på kravene.

Tidligere denne uken ble det meldt fra brasiliansk hold at Liverpool hadde lagt inn et bud på Alisson, men Liverpool Echo hevder at dette ikke medfører riktighet.

GJØR SEG KLAR FOR VM: Romas Alisson Becker.

Jan Oblak i Atletico Madrid er en annen keeper som er koblet med de røde, men også han koster mer enn hva Liverpool ønsker å bruke, ifølge de to avisene.

Liverpool Echo mener at klubben nå kommer til å revurdere situasjonen og trolig sikte seg inn på en annen burvokter i løpet av sommeren.

Keepersituasjonen i Liverpool har lenge vært et tema og det ble ikke mindre aktuelt etter at tyske Loris Karius gjorde to tabber i Champions League-finalen mot Real Madrid i mai.

Videre er det ventet at reservekeeper Simon Mignolet blir solgt i løpet av sommerens overgangsvindu og belgieren skal erstattes.

Ifølge The Mirror er Southamptons Alex McCarthy, tyske Timo Horn og Burnleys Nick Pope andre keepere Liverpool har vurdert, men Klopp har angivelig ikke panikk og kan finne på å gi Danny Ward en sjanse.

Walisiske Ward var tredjekeeper forrige sesong.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!