*Nettavisen* Sport.

Hevder Klopp vil snyte Arsenal og Spurs for ung stjerne

SATSER UNGT: Liverpool-manager Jurgen Klopp. Foto: Jon Super (Ap / NTB scanpix)

Liverpool vurderer bud i januar.

29.12.15 23:54

Det er storavisen The Telegraph ved journalist John Percy som tirsdag kveld skriver at Liverpool ønsker å hente unggutten Ben Chilwell.

19-åringen er under kontrakt med Leicester, men har vært utlånt til Championship-klubben Huddersfield i store deler av denne sesongen.

Han har fortsatt til gode å spille i Premier League for Leicester, men Jürgen Klopp skal likevel være villig til å legge penger på bordet.

Det skal være snakk om en overgangssum på 4 millioner pund og skulle dette stemme, vil overgangen være ganske fri for risiko for de røde.

Percy skriver videre at Arsenal fikk avslått et bud på 3,5 millioner pund for unggutten i sommer, men at londonklubben fortsatt følger situasjonen til Chilwell tett. Det samme gjør Tottenham.

Liverpool-speider Barry Hunter har også fulgt utviklingen til venstrebacken jevnlig denne sesongen, melder Telegraph.

Klikk på bildet for å forstørre.

LOVENDE: Unge Ben Chilwell. Foto: Nigel French (Pa Photos / NTB scanpix)

Liverpool-manager Jürgen Klopp og Huddersfield-sjef David Wagner skal angivelig være nære venner og Wagner skal ha gitt Klopp jevnlige rapporter på utviklingen til backen under låneoppholdet.

Telegraph legger imidlertid til at Leicester helst ikke vil selge Chilwell, men at Liverpool likevel har bestemt seg for å legge inn et bud i januar.

Liverpools manager skal ha en ny back som høy prioritet i vintervinduet, for å gi spanske Alberto Moreno konkurranse om plassen. Chilwell blir sett på som god nok for førstelaget av Klopp, hevder John Percy.

19-åringen blir sett på som en framtidig landslagsspiller for England og er kaptein på Englands U20-landslag. Han er også vært aktuell for U21-landslaget og var i troppen til møtet med Sveits i november.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.