RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder lagkameratene er overrasket over Ødegaard

Til tross for at han er med de store stjernene, tar Martin Ødegaard det som vanlig med stor ro.
Til tross for at han er med de store stjernene, tar Martin Ødegaard det som vanlig med stor ro. Foto: Robert Cianflone (Getty Images)
Skal være imponert over hvor rolig og fattet den norske unggutten er sammen med de store stjernene.

Martin Ødegaard imponerer i Real Madrid-garderoben på grunn av sin profesjonelle holdning, skriver Spanias største sportsavis Marca.

Avisen som kaller nordmannen for «Ice man», hevder at lagkameratene har latt seg begeistre av Ødegaards personlighet til tross for han unge alder.

«Martin Ødegaard har vært det store samtaleemne under Los Blancos' første dager i Melbourne på grunn av hans utmerkede holdning til tross for at han spiller med et Real Madrid-lag fullt av store stjerner som Cristiano Ronaldo og Gareth Bale», skriver blant annet avisen. 

Ødegaard fikk lørdag starte Real Madrids treningskamp mot Roma foran over 80 000 tilskuere i Melbourne, uten at han bemerket seg noe spesielt i den ene omgangen han fikk spille.

Selv om det er ventet at han vil få flere sjanser på Rafa Benitez' lag i sesongoppkjøringen, er det fortsatt ikke bestemt hvor han skal spille kommende sesong.

- Vi må ta en vurdering på hva som er best for. Vi må vurdere om han skal fortsette med oss eller om han skal prøve seg et annet sted. Det er litt tidlig å ta den avgjørelsen ennå, men inntrykket jeg har av ham er veldig bra, sa Benitez til VG på en pressekonferanse i Australia forrige uke.

Marca skriver imidlertid at det er lite sannsynlig at Ødegaard blir værende hos Real Madrid denne sesongen og at han i stedet blir lånt ut til en annen klubb.

Før den tid, skal Ødegaard fortsette sesongoppkjøringen med Real Madrids A-lag i Australia. Fredag skal laget i aksjon i treningskamp mot Manchester City.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere