Hevder Liverpool har planlagt Suarez-salg

Foto: Pornchai Kittiwongsakul (Afp)

Det hevder gammel Liverpool-helt.

25.09.13 18:23

Mark Lawrenson spilte godt over 200 kamper for Liverpool i perioden 1981 til 1988.

Forsvarsspilleren fikk med seg en av klubbens beste perioder og vant ligaen fem ganger, ligacupen tre ganger, europacupen én gang og FA-cupen én gang i rødt.

Liverpool er kjent for å ta vare på gamle helter og Lawrenson blir nok fortsatt ønsket varmt velkommen på Anfield.

56-åringen, som nå er ekspert for BBC, vet nok også litt mer enn mannen i gaten om hva som foregår i kulissene i sin gamle klubb. Han hevder i hvert fall å vite litt av hvert.

- Hatt samtaler
Onsdag sier han til BBC at Liverpool allerede har lagt planer for et salg av Luis Suarez, i tilfelle klubben igjen skulle falle utenfor topp fire i ligaen.

- For å være ærlig. Om Liverpool havner utenfor topp fire, drar han. Liverpool vil ikke si det offentlig, men de har snakket om dette, sier han ifølge International Business Times.

Luis Suarez ble også denne sommeren koblet bort, og klubber som Arsenal og Real Madrid skal ha vært interessert. Liverpool nektet imidlertid å la seg friste til et salg.

Den omstridte spissen har selv uttalt at han ønsker å spille for en klubb i Champions League, noe han for tiden ikke har tilbud om i Liverpool.

Onsdag kveld vil Suarez være tilbake på banen for Liverpool, etter å ha sonet en suspensjon på ti kamper for en hendelse mot Chelsea i slutten av april i år.

- Fra start
Mark Lawrenson tror Liverpool-manager Brendan Rodgers vil kaste mannen fra Uruguay inn fra start.

- Det er to grunner til at jeg tror det. For det første trenger han spilletid og kamptrening, og for det andre er Philippe Coutinho ute med skade, sier Lawrenson.

- Med Coutinho ute, er det en plass til Suarez på laget, fortsetter den tidligere Liverpool-helten.

Manager Brendan Rodgers er også klar på at han fort kan finne på å bruke Luis Suarez fra start i ligacupmøtet med Manchester United.

- Jeg har ingen reservasjoner mot å bruke ham, sier Rodgers ifølge BBC.

- Han er en tøff type og gir seg aldri. Jeg har aldri vært borti en spiller med så stor viljestyrke tidligere, legger nordiren til.

Oppgjøret mellom Manchester United og Liverpool på Old Trafford spilles klokken 20.45 onsdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.