Gå til sidens hovedinnhold

Hevder Moyes vurderer Modric

Manchester United kan komme til å hente Luka Modric.

Etter flere mislykkede forsøk på å hente en midtbaneforsterkning til United i sommer, skal Moyes ha vendt blikket mot den kroatiske ballmagikeren, Luka Modric, melder The Guardian.

Gir opp Fabregas
De siste ukene har United gjort det de kan for å hente Cesc Fàbregas fra Barcelona. Etter å ha fått avslått to bud på spanjolen skal fjorårets ligamestere ha vendt fokuset mot Real Madrid-stjernen.

Luka Modric har bare vært et år i den spanske hovedstadsklubben, men klarte aldri å bryte inn i startoppstillingen under José Mourinho.

Mye tyder på at Carlo Ancelotti verdsetter 27-åringens talenter langt mer etter han har blitt brukt til god effekt i sesongoppkjøringen. Modric er kjent som en kreativ ballfordeler fra tiden sin i Tottenham, og den gang var det flere klubber som kjempet om han, men kroaten endte opp i Real Madrid.

Ifølge The Guardian skal det være ventet et bud på 25 millioner pund om Moyes bestemmer seg for å hente Kroaten.

Moyes ønsker seg to midtbanespillere
Moyes kan også være interessert i å hente en mer defensiv midtbanespiller skulle Manchester lykkes i hente Modric til Old Trafford.

Marouane Fellaini har vært nevnt som en kandidat til denne posisjonen, men Geoffrey Kondogbia som for tiden spiller i Sevilla skal også være en aktuell kandidat, skriver The Guardian.

Kondogbia har tidligere vært linket til en rekke store klubber, deriblant Arsenal og Chelsea. Franskmannen skal ha en utkjøp klausul i kontrakten sin som skal gjøre han tilgjengelig for 10 millioner euro.

Reklame

Lansert i dag: Dette er det eneste stedet du får tak i Ultraboost 21

Kommentarer til denne saken