RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder Pogba kan gå glipp av Liverpool-kampen


USIKKER: Paul Pogba kan komme til å måtte stå over mot Liverpool.
USIKKER: Paul Pogba kan komme til å måtte stå over mot Liverpool. Foto: Simon Bellis (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Det er usikkert om franskmannen blir klar i tide.

Paul Pogba kan gå glipp av lørdagens møte med Liverpool, melder ESPN fredag kveld. Franskmannen skal ha pådratt seg en skade under treningen fredag og det er usikkert om han rekker kampen på Old Trafford.

LØRDAG FRA 13.30: Manchester United - Liverpool

ESPN skriver videre at Pogba skal testes på ny lørdag morgen og klubben vil da ta en avgjørelse på om han skal spille i storkampen.

Pogba skal ha blitt vurdert av Uniteds medisinske apparat også fredag etter treningen, og skaden var ikke verre enn at de ønsket å vente med å ta en avgjørelse til litt nærmere kampstart i Manchester. Legeteamet kunne da ikke utelukke at han ble igjen i tide.

Premier League-rivalene møtes klokken 13.30 lørdag.

Pogba har vært på banen i Uniteds to siste kamper, mot Chelsea og Crystal Palace, men satt på benken i møtene med Huddersfield og Sevilla før det igjen.

Ifølge ESPN er Marouane Fellaini tilbake for fullt for United etter en kneskade og belgieren er aktuell for spill i lørdagens kamp.

Også Eric Bailly er tilbake fra skade og det spekuleres i at han kommer inn for svenske Victor Lindelöf i møtet med erkerivalene fra Merseyside.

Phil Jones, Ander Herrera, Daley Blind og Anthony Martial sliter alle med skade, ifølge ESPN, og er ikke aktuelle til Liverpool-kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere