RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder Pogba ønsker seg til Barcelona

ØNSKET: Paul Pogba kan havne i Barcelona. I alle fall hvis Joan Laporta får det som han vil.
ØNSKET: Paul Pogba kan havne i Barcelona. I alle fall hvis Joan Laporta får det som han vil. Foto: Loic Venance (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Joan Laporta vil hente Paul Pogba til Barcelona, dersom han blir ny president i klubben.

Paul Pogba er en av de mest omtalte spillerne i ryktebørsene denne sommeren.

Juventus-stjernen har foreløpig forholdt seg taus om sin fremtid, men nå forteller Joan Laporta, som stiller til valg som ny Barcelona-president, at Pogba ønsker seg til den spanske storklubben.

- Vil til Barca
- Pogba ville vært en fantastisk signering. Han er en veldig god spiller, veldig ung og han er ivrig etter å komme hit (til Barcelona), sier Laporta ifølge Sky Sports.

Barcelona kan ikke hente nye spillere før januar 2016, fordi de har blitt straffet av FIFA for brudd på bestemmelsene rundt signeringer av spillere under 18 år.

Neste sommer?
Ryktene skal ha det til at Pogba blir værende i Torino-klubben frem til neste sommer, før han setter kurs mot katalanerne.

- Alle tror han vil passe inn i Barcas system, sier Laporta.

Han forteller videre at hans bekjentskaper kan gjøre handelen enklere.

- Jeg har et godt forhold til Pogbas agent, Mino Raoila, etter tiden hvor vi handlet Maxwell og Zlatan Ibrahimovic, fortsetter spanjolen.

Laporta har også tidligere vært president i den spanske storklubben. Fra 2003 til 2010 var han president i klubben, og nå stiller han på ny.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere