Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder politiet har nytt spor i voldtektssaken mot Cristiano Ronaldo

NYE DETALJER: Politiet i USA hevder å ha funnet nye spor i saken der Cristiano Ronaldo er anklaget for voldtekt.
NYE DETALJER: Politiet i USA hevder å ha funnet nye spor i saken der Cristiano Ronaldo er anklaget for voldtekt. Foto: Marco Bertorello (AFP / NTB scanpix)
Nå ønsker politiet en prøve av Juventus-spillerens DNA for å se om det er en match.

Superstjernen Cristiano Ronaldo er anklaget for voldtekt og risikerer å havne i fengsel i USA. Nå avsløres nye detaljer fra etterforskningen.

Ifølge Wall Street Journal skal amerikansk politi nå ha begjært en ransakelse hjemme hos portugiseren. Politiet ønsker å få Ronaldos DNA og se om det er en match med DNA funnet på klærne til den fornærmede kvinnen.

Den pågående saken rundt Juventus-spilleren begynte å dukke opp i media for rundt et år siden, og i fjor høst sto den aktuelle kvinnen fram.

I den tyske avisen Der Spiegel sto Kathryn Mayorga (35) fram og forklarte i detalj hva hun mener skjedde den kvelden i La Vegas, da fotballprofilen skal ha forgrepet seg på henne. Dette skal ha skjedd i 2009.

Videre hevder Der Spiegel at avisen har fått fatt i et dokument som viser en samtale Ronaldo skal ha hatt med sin advokat - der skal fotballspilleren ha innrømmet at kvinnen sa både «nei» og stopp» den kvelden.

Ronaldo selv har imidlertid neket for alle beskyldninger.

- Jeg nekter på det sterkeste for disse anklagene mot meg. Voldtekt er et fryktelig lovbrudd og det går imot alt jeg er og står for. Selv om jeg ønsker å renvaske navnet mitt, så ønsker jeg ikke å bidra til det mediesirkuset som startes av folk som ønsker å markedsføre seg selv, på min bekostning, skrev Ronaldo på Twitter om anklagene.

Det har blitt hevdet at Ronaldo skal ha betalt kvinnen penger for å holde munn om den påståtte hendelsen, men i høst ble etterforskningen i saken igjen trappet opp i USA.

Nå skal politiet ha gjort et nytt funn i saken og det er i den anledning at de ønsker å få en prøve av Ronaldos DNA.

Det skal nemlig ha blitt funnet et spor av DNA på kvinnens kjole, som hun skal ha hatt på seg den natten for ti år siden, og derfor ønsker politiet nå en ransakelse hjemme hos Ronaldo i Torino, for å se om det er en match.

I et intervju med italienske Gazzetta dello Sport ga Juventus-spilleren selv uttrykk for at han håper å få lagt denne saken bak seg så fort som mulig.

- Jeg synes det er en motbydelig påstand. Men samtidig er jeg rolig, for jeg har ren samvittighet. Jeg ble anklaget, men jeg er sikker på at mye rundt denne saken snart vil bli klargjort, sa han til avisen.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!