RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PSG: Brasilianske Neymar skal være ønsket av PSG.
PSG: Brasilianske Neymar skal være ønsket av PSG. Foto: Bpi/bagu Blanco/rex/shutterstock (Shutterstock)

Hevder PSG er villige til å betale utkjøpsklausulen til Neymar

Sist oppdatert:
Den anerkjente italienske journalisten Gianluca Di Marzio hevder Paris Saint-Germain er klare for å legge en enorm haug penger på bordet for den brasilianske Barcelona-stjernen.

I det som så langt har vært et heftig overgangsvindu når det gjelder pengebruk, kan det nå se ut til å ta en enda heftigere vending.

Den anerkjente Sky Sports Italia-journalisten Gianluca Di Marzio skriver mandag ettermiddag at PSG-eier Nasser Al-Khelaifi skal være innstilt på å betale det som trengs for å hente Neymar til Paris-klubben.

Den brasilianske Barcelona-stjernen skal ifølge Di Marzio ha en utkjøpsklausul på 222 millioner euro, eller i underkant av 2,1 milliarder kroner. Det skal Al-Khelaifi være villig til å betale Barcelona, og Di Marzio skriver videre at det da vil være opp til Neymar selv å bestemme hvor fremtiden ligger - Paris eller Barcelona.

Neymar ble hentet til Barcelona fra den brasilianske klubben Santos i 2013, og har siden den gang vokst seg til å bli en større og større stjerne i Barcelona-trøya.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere