*Nettavisen* Sport.

Hevder PSG vil hente Berge i januar

ETTERTRAKTET: Ifølge ESPN er Sander Berge ønsket av den franske storklubben Paris Saint-Germain. Foto: Fredrik Hagen (NTB scanpix)

Arsene Wenger kan imidlertid sette en stopper for overgangen, dersom han blir sportsdirektør, melder ESPN.

12.10.18 21:56

Sander Berge (20) er blitt et hett navn for flere europeiske storklubber etter storspill for både for norske landslag og for klubblaget Genk.

Ifølge ESPN jobber Paris Saint-Germains sportsdirektør Antero Henrique med å få til en overgang for nordmannen allerede i januar.

Wenger kan stoppe avtale

Det som kan sette en stopper for en eventuell avtale, er at den franske storklubben ønsker å bytte ut sportsdirektøren, og har tidligere Arsenal-manager Arsene Wenger øverst på ønskelista av erstattere.

Les også: U21-gutta tapte mot Tyskland

Direktør-byttet vil trolig skje først etter at januarvinduet er stengt, men ifølge ESPN kan PSG komme til å stramme inn Henriques pengesekk som følge av det angivelige byttet.

Overganger for Celta Vigos Stanislav Lobotka og Portos Danilo Pereira står også i fare for å gå i vasken dersom Henrique byttes ut, hevder ESPN.

Klikk på bildet for å forstørre.

ØNSKET SOM DIREKTØR: Arsene Wenger skal være ønsket som PSG-direktør. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Agenten vil ikke kommentere

Nettavisen var i kontakt med Sander Berges agent Mike Kjølø fredag kveld, men han ønsket ikke å kommentere ESPNs påstander.

Henrique har måttet tåle kritikk for å ha mislyktes i jakten på en defensiv midtbanespiller, en posisjon klubben prioriterte på overgangsmarkedet i sommer.

Sportdirektøren ble også kritisert for ikke å ha vært på ballen da AC Milan sikret seg Lucas Paqueta tidligere denne uken. Henrique skal ha vært trygg på at PSG kunne sikre seg midtbanespilleren ved å aktivere utkjøpsklausulen på 50 millioner euro i januar.

I stedet gikk Lucas Paqueta fra Flamengo til AC Milan for rundt 35 millioner euro.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.