RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder Rooney er ferdig i United

Sist oppdatert:
- Beskjeden fra Ferguson er klar.

Da Manchester United gikk ut på Old Trafford for å spille sin viktigste kamp for sesongen, ble lagets største stjerne de siste sesongene, Wayne Rooney, plassert på benken.

Først med et drøyt kvarter igjen å spille, etter at Real Madrid hadde snudd kampen, ble 27-åringen sendt ut på banen til fordel for Tom Cleverley.

- Tiden er ute
Nå mener Mark Ogden i avisen The Telegraph at dette fort kan bety begynnelsen på slutten for Rooneys United-karriere.

- Hvis Rooney ikke er foretrukket i en startplass i Uniteds største kamp i sesongen - lagets største siden Champions League-finalen i 2011 - er beskjeden fra Ferguson klar: Rooneys tid på Old Trafford er ute, skriver Ogden.

Den anerkjente journalisten ser klare likheter mellom vrakingen av Rooney og det som har skjedd med andre United-stjerner i Fergusons tid som manager.

- Fra å droppe Jim Leighton før FA-cupfinalen i 1990, til å sette David Beckham på benken mot Real Madrid i 2003. Eller da han erstattet Ruud van Nistelrooy med Louis Saha i ligacupfinalen mot Wigan i 2006.

De to sistnevnte forsvant fra Old Trafford innen seks måneder etter vrakingen.

(artikkelen fortsetter under videoen)

Get Adobe Flash player

- Ikke lenger god nok
Også tidligere lagkamerat, Roy Keane, gikk langt i å antyde at det også kan være tilfellet for Wayne Rooney denne gangen, da han satt i ITVs studio før onsdagens kamp mot Real Madrid.

- Vi ble alle overrasket over at Ferguson satte ut Wayne Rooney. Kanskje skriften står på veggen for ham, sa Keane

Ogden mener å ha sett en tendens til at Ferguson har uttalt seg mer negativt om sin angrepsstjerne denne sesongen enn tidligere.

- Fergusons kommentarer om Rooney denne sesongen har i beste fall vært lunkne, ofte kritiske, men sommerkjøpet av van Persie har forsikret om at det ikke lenger er The Wayne Rooney-show på Old Trafford, skriver Ogden.

I et intervju i onsdagens kampprogram ble Rooney spurt hvilke superkrefter han helst ville hatt. Angrepsstjernen svarte at han helst ville kunne se inn i framtiden. Til sommeren har han to år igjen av kontrakten med United.

- Dette blir et nøkkeløyeblikk. United vil neppe signere han for fire eller fem år til med en ukelønn på 250.000 pund, så i sommer er det på tide å finne en kjøper, skriver Ogden.

Skal man tro den engelske journalisten, er det på tide for Wayne Rooney å pakke sine saker og forsvinner ut porten på Old Trafford nå.

- For tre år siden mente Rooney at United ikke var bra nok for ham, men nå har det snudd. Fergusons laguttak onsdag, viste at Rooney ikke lenger er bra nok for dem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere