Skotske The Sun skriver tirsdag at Rosenborg angivelig skal ha lagt inn et bud på rundt 1,8 millioner pund for stopperen Steven Caulker (26).

Det tilsvarer rundt 19,9 millioner norske kroner.

Takket nei

Caulkers arbeidsgiver, den skotske klubben Dundee, skal imidlertid ha takket nei til dette budet, skriver avisen videre.

Overgangsvinduet i Norge er som kjent åpent til onsdag denne uken og de norske klubbene har fortsatt mulighet til å hente inn nye spillere.

RBK har fått en tung start på sesongen i Eliteserien og står fortsatt uten seier.

Caulker kom til Dundee så sent som i februar i år, etter at han avsluttet sin kontrakt med Queens Park Rangers i desember i fjor.

Dundee-manager Neil McCann skal være fast bestemt på å beholde engelskmannen og derfor takket klubben nei til budet.

Ifølge The Sun er dette et av de største budene den skotske klubben noen gang har mottatt på én av sine spillere.

Dundee-manageren bekrefter overfor avisen at det har kommet et bud, men vil ikke si noe om hvilken klubb det gjelder.

- Det var et betydelig bud. Det var såpass at det overgår det meste klubben noen gang har mottatt for en spiller, men det ble avslått. Det var godt over én million pund, forteller McCann til avisen.

Alkohol og gambling

Han sier videre at Caulker selv skal være informert om budet.

Stopperen har spilt seks kamper for Dundee siden overgangen i februar og scoret i debuten, da klubben tapte 3-2 for Kilmarnock.

Caulker er et kjent navn for de som følger engelsk fotball og har spilt for klubber som Tottenham, Cardiff, Liverpool og QPR. Han ble lenge sett på som et av de største stoppertalentene på balløya.

26-åringen har én landskamp og ett mål for Englands landslag.

I et intervju sommeren 2017 var fotballprofilen åpen om at han slitt voldsomt med både alkohol- og gamblingproblemer gjennom karrieren.