Gå til sidens hovedinnhold

Hevder Sherwood er ferdig i Tottenham

- Manageren må takke for seg etter sesongslutt.

Tim Sherwood overtok jobben som hovedtrener i Tottenham tidligere denne sesongen, etter at André Villas-Boas hadde fått fyken i jobben som manager.

Londonklubben satset hardt i fjor sommer og hentet inn en rekke nye spillere, men verken Villas-Boas eller Sherwood har fått sving på disse.

Spurs ligger for øyeblikket på en sjuendeplass i Premier League med 56 poeng etter 32 kamper. Det er lavere enn hva som er ventet av ledere og fans.

Nå melder Sky Sports at Sherwood ikke kommer til å beholde jobben som hovedtrener i Spurs så veldig lenge til. Han vil bli erstattet etter sesongen.

Det har lenge blitt spekulert i at klubben ønsker å hente inn en mer rutinert manager før neste sesong og nå tyder mye på at dette stemmer.

- Våre kilder bekrefter at Spurs vil erstatte ham til sommeren, skriver Sky Sports på nettsamfunnet Twitter.

Nederlandske Louis van Gaal er blant dem som har blitt koblet til jobben som ny manager i londonklubben. Han leder for tiden det nederlandske landslaget, men gir seg i den jobben etter VM og har vist interesse for Premier League.

Andre kandidater har også blitt koblet med jobben. Mauricio Pochettino, Frank De Boer, Jürgen Klinsmann og Michael Laudrup er blant disse.

- Det kan hende Tim har slått seg vrang med tanke på hvem som skal hentes inn til sommeren, eller så tenker Daniel Levy (styreformann) at det er greit å gjøre det klart at jobben blir ledig. Da kan han få en tidlig oversikt over hvem som ønsker den. Det er sikkert mange der ute som følger situasjonen i Tottenham nøye og ønsker jobben, sier Skys ekspert Alan Curbishley.

- Jeg tror Tim var skeptisk til å ta jobben i utgangspunktet. Han håpet nok på litt mer sikkerhet. Hadde resultatene vært bedre, hadde han nok fått bli.

Tottenham møter Sunderland hjemme på White Hart Lane mandag kveld.

HTML EMBED
Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken